Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

CMM Mediasport na Jahodnú s dvojicou jazdcov

Thursday, 07. 06. 2012 - 14:32, Miroslav Majláth   

CMM Mediasport na Jahodnú s dvojicou jazdcov

Po víťaznom ťažení CMM Mediasport na Rally Tríbeč v podobe víťazstva posádok Ondrej - Gömöri v triede 3 a Žeňuch - Bačinský v triede F3 a skupine F sa chystá na svoj kopcový debut, ktorý sa bude konať v rámci podujatia Moris Cup Jahodná.

Tibor Szabosi;67c7046.jpg

Rovnako ako tomu boli na poslednej rally súťaži, aj tu na Jahodnej bude CMM Mediasport reprezentovať dvojica jazdcov. V prvom rade to bude Tomáš Ondrej a jeho Mitsubishi Lancer EVO IX zaradené do skupiny N. Tomáš nám pred odjazdom do Košíc povedal: „Víťazstvo v rámci triedy 3 na tohtoročnej Rally Tríbeč ma poriadne nakoplo. Nie, že by som teraz chodil namyslený, ale cítim v sebe nejaký dobrý pocit. Na Jahodnú, samozrejme zase pripravujem aj s mechanikmi, niekoľko vozidiel z mojej dielne. Nie je to nič jednoduché, predsa len každé auto potrebuje zvláštnu opateru a nastavenie sa tiež nedá urobiť univerzálne, keďže v každom z nich bude sedieť iný jazdec. Verím, že po Jahodnej nebudeme mať veľa opráv a autá vydržia. Ja osobne sa na Jahodnú teším, zase to bude niečo iné ako rally."

Tibor Szabosi;67c6067.jpg

Druhým jazdcom reprezentujúcim CMM Mediasport bude Pavol Horňák, ktorý sa na štart druhého podujatia slovenského šampionátu pretekov automobilov do vrchu postaví s vozidlom Lada v triede E1 do 1600 centimetrov kubických.

Tibor Szabosi;67c6570.jpg

„Od vstupu do motoristického športu budú toto naše prvé kopcové preteky. Je to však u mňa doma, v Košiciach, trať poznám a veľmi sa mi páči. Konkurencia sa v tomto roku zíde podľa zoznamu prihlásených poriadna. Ja len dúfam, že obom jazdcom sa bude dariť, " ukončil rozprávanie manažér CMM Mediasport, Maťo Markovič.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri