Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Česká sprintrally ide do finále

Friday, 19. 10. 2012 - 18:24, Zdenka Frývaldská   

Česká sprintrally ide do finále

Štyri čisto slovenské a dve slovensko-české posádky odštartujú na poslednom podujatí Timeseal Majstrovstiev ČR v sprintrally, ktoré sa koná už túto nedeľu vo Vsetíne.

 

Lukáš Hynek;yt2c6657.jpg

Dokopy 117 súťažných posádok sa prihlásilo na PSG - Partr Rally Vsetín, ktorá sa už najbližšiu nedeľu uskutoční ako posledný podnik Timeseal Majstrovstiev ČR v sprintrally. Okrem českej špičky, medzi ktorú patria či už Roman Odložilík, Antonín Tlusťák alebo Miroslav Jakeš, odštartujú na pretekoch aj niekoľkí Slováci.

Lukáš Hynek;yt2c6690.jpg

Medzi naše najväčšie želiezka v ohni budú patriť Tomáš Ondrej s Adamom Gomorim so štartovným číslom 14, ktorí sa budú snažiť 67 ostrých kilometrov úspešne odjazdiť na prenajatej Škode Fabia WRC a tiež Martin Koči s Lukášom Zámečníkom, s číslom 9, na Mitsubishi Lancer Evo IX. Predpokladá sa, že práve tieto dvojice by mohli prehovoriť aj do absolútneho poradia. Okrem nich budú v Pohári usporiadateľa bojovať medzi sebou aj Tomáš Kukučka s Marekom Podobníkom, Vlastimil Majerčák s Marcelom Kollárikom, obe posádky na Mitsubishi Lancer Evo IX a ešte Milan Greguška so Zuzkou Lieskovcovou na Mitsubishi Lancer Evo VIII.

Lukáš Hynek;yt2c6921.jpg

V Pohári ČR v rally si svoje pravdepodobne posledné spoločné preteky odjazdia aj Viktor Mechl so Zdenkou Tamášovou na Felicii Kit Car. S prenajatou 1,6-tkovou Feliciou budú bojovať o body v triede do dvoch litrov, kde ich súpermi budú najmä dvaja jazdci na Škode Octavia Kit Car- Kašpar a Svoboda.

Lukáš Hynek;yt2c6814.jpg

Program pretekov, mapy či zoznam prihlásených je možné nájsť na oficiálnej stránke PSG- Partr Rally Vsetín.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri