Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Carlos Sainz verí Latvalovi

Saturday, 23. 02. 2013 - 18:24, Zdenka Frývaldská   

Carlos Sainz verí Latvalovi

Podľa Sainza sa Jari-Matti Latvala v Mexiku vráti do formy a bude bojovať o prvé miesto.

 

Vladislav Maschl;dsc-3895-1.jpg

Sezóna pre VW Motorsport sa začala výborne, no najmä pre Ogiera, ktorý si po druhom mieste z Monte-Carla odniesol zo Švédska víťazstvo. Francúzove dobré umiestnenia sú podľa slov Sainza spôsobené prevažne niekoľkomesačným tréningom, ktorý bol u Latvalu skrátený. Fín si stále nie je istý svojou jazdou. V Mexiku by dokonca rád zmenil štýl jazdy.

Vladislav Maschl;dsc-9874.jpg

"Je veľmi skoro hovoriť o tom, kto je z dvojice Sébastien - JML lepší. Seb zatiaľ odviedol výbornú prácu, no sedel v aute a testoval oveľa viac ako JML. Toho po tom, čo v Monte-Carle nedojazdil, v tíme požiadali, aby vo Švédsku pozbieral nejaké body. Šiel teda na istotu, no pre neho i pre tím bude skvelé, ak svoju pozíciu bude zlepšovať. Od Mexika sa bude jazdiť na šotoline, takže verím tomu, že Jari-Matti začne autu viac veriť a dosiahne dobrý výsledok", povedal Sainz na margo oboch jazdcov Volkswagenu.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri