Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Čaká nás nadupaný veľkonočný formulový víkend

Friday, 14. 04. 2017 - 11:56, Ľuboš Kašický   

Čaká nás nadupaný veľkonočný formulový víkend

Okrem F1 sa počas tohto víkendu jazdí navrátivšia sa F2 a úvodné preteky európskeho šampionátu F3 na Silverstone.


Dnes v Bahrajne začínajú voľné tréningy na tretie preteky MS formuly jeden. Pred týždňom Hamilton v Číne dokázal, že Mercedes je stále najrýchlejší, no s Ferrari sa musí vážne počítať. Na bahrajnskom okruhu sú ideálne podmienky na ostrý súboj Mercedesov a Ferrari a my sa máme na čo tešiť. O 13.00 nášho času začína prvý tréning a o 17.00 druhý voľný tréning. V Sobotu sa pokračuje tretím tréningom o a 14.00 a kvalifikácia začína o 17.00 nášho času. To všetko môžete sledovať na kanáloch Sport1, RTL (kvalifikáciu). Preteky v nedeľu štartujú o 17.00 nášho času a vysiela ich Sport2 a RTL.

pi00-1.jpg

Sprievodným programom F1 sú počas tohto víkendu premiérové preteky F2, ktorá bola oživená z Bernieho GP2-ky. Tá ma na programe tento rok 11 podnikov a po Bahrajne pokračuje až v Barcelone a Monte Carle. Trochu boli upravené pravidlá, no stále sa jazdí na dva preteky. Tie prvé - hlavné, sú na programe v sobotu o 12.00 CET pred tretím tréningom F1, keďže F1 je nastavená tak, aby bola časovo sledovateľná v Európe. V nedeľu sa skrátený šprint jazdí od 13.15 nášho času. Ak chcete vedieť viac, tak môžete sledovať priame prenosy na Sport1 a Sport2.

f2-start.jpg

Na Silverstone sa počas tohto víkendu štartuje nová sezóna európskeho šampionátu F3, kde debutuje sledovaný Mick Schumacher. F3 sa jazdí počas víkendu na tri preteky, ktoré žiaľ na u nás dostupných kanáloch neuvidíme. My sa k ním však vrátim v nasledujúcom týždni.

f3-norris-q1.jpg

Mimochodom ďalším sprievodným programom GP Bahrajnu je aj druhé kolo TRC série, kde štartuje Maťo Homola. Tomu sa v úvodných pretekoch v Rustavi nedarilo a teraz sa pokúsi o lepší výsledok.

tcr01.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri