Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Buď ...alebo...

Tuesday, 11. 10. 2011 - 00:03, Daniel Mandzi   

Buď ...alebo...

Si hovorí posádka JMP RACING TEAM : Mário Csente a Petr Tešínský pár dní pred posledným podnikom DMACK Tyres RALLY 2011 Majstrovstiev Slovenska . Situácia pred 37 Rally Košice je naozaj na ostrí hrany.  

 

Tibor Szabosi;co8c8111-4.jpg

V triede vedieme o jediný bod čo je na víťazstvo veľmi málo , hlavne, keď sa v Košiciach bodujú obidva dni samostatne a navyše, podľa zoznamu prihlásených nebude chýbať náš poľský súper Chuchala ktorý  na nás stráca bod. Keďže ako sa hovorí, rally sa ide do konca, v hre sú aj ďalšie posádky ktoré nás môžu obrať o cenné body a preto sa musíme sústrediť hlavne na to neurobiť chybu. 

Tibor Szabosi;co8c6917-3.jpg

Náš team momentálne intenzívne pracuje na príprave súťažnej Imprezy, už prebiehajú testy . Začiatkom budúceho týždňa balíme a odchádzame do Košíc. Okrem bodovania v triede 3 ( skupina N nad 2000 cm³) samozrejme pokukávame aj po absolútnom hodnotení, kde sme momentálne na 7 mieste.

Tibor Szabosi;t2c2092.jpg

Našou ambíciou je dostať sa do prvej päťky, ale to si bude vyžadovať dva dni maximálneho sústredenia, bezchybnú techniku, perfektný rozpis , samozrejme 120 % výkon od Mária aj Petra, a tiež nemalú časť povestného šťastia. Držte nám preto palce!

Tibor Szabosi;t2c2464.jpg

JMP RACING TEAM



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri