Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Blíži sa 33. ročník Ecce Homo Šternberk

Friday, 05. 04. 2013 - 16:43, Zdenka Frývaldská   

Blíži sa 33. ročník Ecce Homo Šternberk

V Šternberku vrcholia prípravy na 33. ročník Majstrovstiev Európy v pretekoch automobilov do vrchu Ecce Homo.

 

Tibor Szabosi;co8c7837.jpg

Už v prvý júnový víkend odštartuje opäť obľúbený šternberský kopec Ecce Homo. Vedenie automotoklubu už niekoľko mesiacov organizuje honbu za zháňaním finančných prostriedkov a prebiehajú rokovania s predstaviteľmi rôznych firiem i s pražskými partnerskými organizáciami. "Niekoľko mesiacov vedieme rokovania s mestom a riešime šťažnosti zahraničných jazdcov na krádeže v okolí športovej haly. Na naše preteky to nevrhá dobré svetlo, a preto to musíme vyriešiť", uviedol pre oficiálnu stránku podujatia riaditeľ pretekov Vlastimil Malík.

Tibor Szabosi;co8c8148-3.jpg

Počas pretekárskeho víkendu 1.- 2. júna bude prebiehať aj sprievodná akcia Mesto v pohybe, ktorá začína vždy v piatok a končí nedeľňajším vyhlásením víťazov. Samotné preteky budú tradične pozostávať z dvoch tréningových jázd v sobotu a dvoch meraných jázd v nedeľu. Ďalšie informácie pribudnú už čoskoro spolu s priebežným zoznamom prihlásených.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri