Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Bezbodový záver šprintovej sezóny v Brne pre Jula Končeka

Saturday, 02. 10. 2010 - 00:49, T. Szabosi   

Bezbodový záver šprintovej sezóny v Brne pre Jula Končeka

Uplynulý víkend sa konal v Brne na miestnom automotodrome šprintový záver sezóny pre českých, slovenských aj poľských jazdcov. Aj keď víkendová predpoveď počasia dávala tušiť dážď Julo Konček so svojou Vectrou STC išiel do Brna s cieľom pripísať si nejaké body vo všetkých 3 majstrákoch - slovenskom, českom aj poľskom.

 Petr Frýba;fryb7757asf.jpg

Štvrtkové voľné jazdy aj piatkový meraný tréning sa išli za ideálneho počasia a nasvedčoval tomu aj 6 absolútny čas v meranom tréningu a postavenie v 3 rade nedeľňajšieho šprintu. V sobotu podvečer a hlavne v noci však prišiel dážď a predpovede meteorológov sa začali napĺňať.

 Petr Frýba;fryb7852asf.jpg

Už doobedňajší čas vo warm up-e nebol ideály. Letmý štart však konečne vyšiel Julovi podľa predstáv ale o svoju pozíciu musel veľmi tuho bojovať s V. Ostaševskim. Vectra dostala na štart mokré dunlopy, ktoré sa ukázali už v 3 kole preteku ako dosť nešťastné riešenie, lebo Julo z 5 pozície sa s Vectrou dostal mimo trať v úseku č. 12 a tým pre neho a aj Vectru skončila tohtoročná sezóna 2010.

 Petr Frýba;fryb6116asf.jpg

„Domov si namiesto bodov veziem kopec štrku z brnenského kačírku, ale aj o tom je tento krásny motoristický šport" - povedal po preteku trošku sklamaný Julo Konček.

mimi

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri