Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Beti Racing III. Rally Lubeník

Monday, 16. 05. 2011 - 12:40, Daniel Mandzi   

Beti Racing III. Rally Lubeník

  Už o niekoľko týždňov   Lubeník , táto malá dedinka opäť privíta najlepších jazdcov na už treťom ročníku Rally Lubeník. Tak ako aj minulý rok, vo svojom logu hrdo ponesie názov BETI RACING.

 

Peter Vranský;ii-rally-lubenik-119.jpg

Pre divákov, ale aj posádky sme pripravili hneď niekoľko noviniek. Jednou z najväčších je umiestnenie štartovnej rampy, ktorá bude tento rok týčiť  pred zrenovovanou  budovou niekdajšieho hotela a teraz prevádzky Prima bowling. Tu na parkovisku sa uskutoční nielen slávnostný štart , ale aj technické preberanie a samozrejme aj cieľ súťaže.

Tibor Szabosi;co8c1937-2.jpg

Ďalšou zmenou je takmer nová trať, ktorá bude dlhá 229,2 km a z toho bude 92,4 km rýchlostných skúšok . Jazdiť sa bude na troch úsekoch a každú RS jazdci absolvujú trikrát, to znamená 9 RS. Bez zmeny ostáva umiestnenie servisného parkoviska a samozrejme názov súťaže.

Tibor Szabosi;co8c1098-1.jpg

V najbližších dňoch budú zverejnené Zvláštne ustanovenia a potom nám už len zostáva čakať na prichádzajúce prihlášky. V kútiku duše očakávame to najlepšie jazdecké obsadenie aké len na Slovensku môže byť.  Dúfame že spolu aj s jazdcami SRP bude na štarte našej súťaže minimálne 80 vozidiel. Budeme hrdí ak cez štartovnú rampu prejde aspoň päť vozidiel špecifikácie WRC a súťaže sa zúčastnia posádky aspoň z piatich krajín Európy.

Marek Podobník - predseda organizačného výboru

Tibor Szabosi;co8c1579.jpg

 

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri