Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Béreš s Müllerom víťazmi Start Autó Rally Eger 2011

Monday, 04. 04. 2011 - 08:52, Daniel Mandzi   

Béreš s Müllerom víťazmi Start Autó Rally Eger 2011

Posádka tímu Styllex motorsport Jozef Béreš ml. - Róbert Müller na vozidle Škoda Fabia WRC obhájila včerajšie víťazstvo a prvé miesto získala aj na druhom podujatí MSR 2011 v maďarskom Egri. Celkovo tak vedú v rámci hodnotenia DMACK Tyres RALLY 2011 MSR absolútne a zároveň vyhrali aj súťaž Start Autó Rally Eger 2011. Príjemným prekvapením pre Styllex motorsport bolo aj víťazstvo v súťaži tímov. 

jozef-beres-ml-robert-muller-1.jpg

Béreš ml. s Müllerom dnes vyhrali štyri z piatich rýchlostných skúšok. „Najťažšie boli RS8 a RS10. Dalo sa ísť rýchlo, ale bolo to miestami dosť rozbité. Na RS8 sme 2 km pred cieľom dostali defekt a išli sme na ohnutom disku. Stratili sme asi tak 6 sekúnd. Chvalabohu, že to bolo pred cieľom," povedal spolujazdec Müller. 

jozef-beres-ml-robert-muller-3.jpg

„Z víťazstva na START AUTÓ RALLY EGER máme samozrejme veľkú radosť, ale najdôležitejšie sú body pre slovenský majstrák. Vyhrali sme obe podujatia a ideme domov s plným počtom bodov. Škoda Fabia fungovala dobre, aj keď sme mali problém so spojkou a hadicou hydrauliky, ktorá praskla. Auto však vydržalo až do cieľa a to je dôležité," povedal jazdec Béreš ml. 

jozef-beres-ml-robert-muller-2.jpg

Posádka Jozef Béreš st. - Tomáš Klíma na Audi Quattro Coupé dnes opäť zvíťazila   v hodnotení skupiny F Majstrovstiev Slovenska 2011 a v absolútnom poradí skončili na 10. mieste. „Včera sme išli bez turba, tiekol nám aj olej a v noci sme nevedeli, či sa nám podarí auto oživiť. Ďodi nám v noci pozváral výfukové zvody a vďaka tomu sme dnes mohli odštartovať. Nešli sme síce naplno, ale stačilo to nato, aby sme vyhrali svoju triedu," okomentoval preteky Béreš st.

Tibor Szabosi;co8c5087-6.jpg

Absolútne poradie START AUTÓ RALLY EGER 2011
1. Béreš ml. - Müller
2. Bútor - Bacigal +41,1
3. Asi-Pikó +54,3
4. Grzyb - Hundla +1:08,3
5. Kazár - Percze +1:21,4

Tibor Szabosi;co8c6059.jpg

Absolútne poradie DMACK Tyres RALLY 2011 MSR - START AUTÓ RALLY EGER II. 
1. Béreš ml. - Müller
2. Grzyb - Hundla  +20,3
3. Melichárek - Lasevič +37,4

Tibor Szabosi;co8c6564-2.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri