Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Béreš i Grzyb menia autá

Friday, 22. 07. 2011 - 09:31, Daniel Mandzi   

Béreš i Grzyb menia autá

Dva týždne nás delia od štartu 20. Rajdu Rzeszowského, no uzávierka prihlášok sa už nezadržateľne blíži. Zoznam prihlásených DMACK Tyres RALLY 2011 momentálne obsahuje 26 posádok zo Slovenska, Česka, Poľska a Francúzska. Medzi nimi sa už objavili aj Jozef Béreš ml. s Robertom Mullerom na vozidle Škoda Fabia WRC. Práve na ňom absolvovali prvú dvojdňovú Rally Eger a následne presedlali do Škoda Fabia S2000.

Tibor Szabosi;co8c6785-2.jpg

Posádka Béreš- Muller sa v priebežnom hodnotení nachádza na prvom mieste s náskokom 25 bodov pred Grzegorom Grzybom. Ten spolu so spolujazdcom Robertom Hundlom absolvoval všetky podujatia na vozidlách špecifikácie WRC a vyhral BETI Racing III.Rally Lubeník, no do Rzeszowa je prihlásený na aute Peugeot 207 S2000. Do súboja o najvyššie priečky sa určite zapoja aj Jaro Melichárek s Richardom Lasevičom na Mitsubishi Lancer WRC 05 a Igor Drotár s Vladom Bánocim, ktorí odštartujú na Subaru Impreza S12B WRC.

Tibor Szabosi;co8c6235-3.jpg

Po zrušenej Rally Bratislava sú pre posádky ako nasledujúce podujatie pripravené už len Rally Košice. Možno až tam sa rozhodne o absolútnom majstrovi za rok 2011.


Zdenka Tamášová

Tibor Szabosi;co8c6263-4.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri