Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Autotechna Racing Team pred novou sezónou

Monday, 14. 05. 2012 - 12:11, Daniel Mandzi   

Autotechna Racing Team pred novou sezónou

Fanúšikom slovenských kopcov je strieborná Kia cee'd s dvojlitrovým dieselovým motorom veľmi dobre známa. Má za sebou už štyri úspešné sezóny, v ktorých vybojovala s Jarom Baránkom dva tituly Majster Slovenska v skupine Diesel a s Tomášom Mádym minulý rok titul Vicemajster Slovenska v E1 do 2000.

Tibor Szabosi;co8c5950-3.jpg

Príprava auta na sezónu je veľmi dôležitá. O čo viac sa autu mechanici venujú počas zimy, o tom menej práce s ním je cez sezónu. Mádyovci to vedia a preto v zime Kiu kompletne rozobrali a skontrolovali všetky dôležité podvozkové a motorové časti. Nič z dielov však nebolo potrebné meniť a tak Kia dostala len nové náplne olejov a kvapalín, repasiou prešli tlmiče Proflex a hasici prístroj. Pripravené majú aj nové brzdové platničky, ktoré však budú meniťaž v priebehu sezóny. V tejto chvíli je už Kia kompletne pripravená, úspešne a bez akýchkoľvek závad prešla aj jarným testovaním pretekárskych vozidiel. Prvými, aj keď nebodovanými pretekmi Tomáša bude Ostrá Lúka pri Zvolene v dňoch 26. A 27. mája.

Tibor Szabosi;co8c2553-2.jpg

Začiatkom mája bol Tomáš videný v boxoch na Hungaroringu, počas pretekov WTCC. Či bol odkukávať tajomstvo jazdeckej stopy okruhárov, alebo snáď hodlá zmeniť disciplínu, sa nepodarilo zistiť....

Tibor Szabosi;co8c3084-3.jpg

Tomáš nám však potvrdil, že plánuje v sezóne 2012 odjazdiť všetky preteky do vrchu v rámci Majstrovstiev Slovenska.

Čaká ho náročná sezóna, v ktorej mu želáme veľa šťastia a úspechov.

dsc00902.jpeg

Tomáš sa na preteky veľmi teší a rád sa stretne na pretekoch so svojimi fanúšikmi.

Jaroslav Baránek



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri