Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Autokrosový klub Revúca pozýva

Friday, 11. 11. 2011 - 09:48, Daniel Mandzi   

Autokrosový klub Revúca pozýva

Už piaty ročník Memoriálu Miroslava Belána sa uskutoční najbližšiu sobotu v Revúcej. Pre súťažiacich sú pripravené štyri rýchlostné skúšky na dvoch tratiach. O najvyššie pozície sa bude uchádzať 61 jazdcov resp. posádok.

Jozef Pisch;1t1u6404-1.jpg

Od posledného podujatia organizovaného Autokrosovým klubom Revúca prešlo už vyše pol roka. Príjemnou správou teda bolo, že preteky, ktoré sa každoročne konajú na počesť Mira Belána, nebudú chýbať ani na záver tejto sezóny. Organizátor pre súťažiacich zabezpečil štyri rýchlostné skúšky na asfaltovom a betónovom povrchu. Jazdiť sa bude na známych tratiach- v areáli firmy Rekos a na mestskom okruhu v centre mesta Revúca. Celková dĺžka meraných úsekov je približne osem kilometrov.

Jozef Pisch;1t1u8477-1.jpg

Napriek tomu, že štartovná listina sa zapĺňala veľmi pomalým tempom, obsahuje dokopy 61 mien. K tomuto vysokému číslu pomohlo aj to, že preteky sú zapísané v kalendári SAMŠ a môžu sa ich teda zúčastniť aj licencovaní jazdci. Zo známych pretekárov je potreba spomenúť najmä dvojicu Ruisl- Krečmer, ktorí už dlho nesedeli v pretekárskych autách a budú sa určite snažiť dosiahnuť čo najlepší výsledok. Štartovať budú na Kriškovej Fabii, a tak je teda otázne či auto vydrží toľký nápor. Z „rallyistov" sa predstavia aj Peter Lorenčík na výkonnom Mitsubishi Lancer Evo X, Tomáš Ondrej na podobnom aute, ale tretej generácie, František Bányasz s krásnou Toyotou Celica GT4 či „poháristi" Juraj Kožej, Kamil Švec, Marian Kekeňák a zabudnúť určite nesmieme ani na víťaza Rally Košice, Maroša Kysuckého. Nedajú sa spomenúť všetci, no väčšina z nich je ozaj známa z iných podujatí.

Jozef Pisch;1t1u9161-1.jpg

Prvé vozidlo odštartuje do pretekov o 9:30 hod. Poradie súťažiacich a aj vyhlasovanie výsledkov budú pripravené na základe objemových tried, od kategórie do 1400 až po kategóriu nad 2000 ccm. Odovzdávanie cien je naplánované na 16:00 hod. Všetky ďalšie informácie či už zvláštne ustanovenia, celý zoznam prihlásených alebo mapy tratí je možné nájsť na internetovej stránke akrevuca.sk. Všetkých vás sem srdečne pozývame a prajeme príjemný motošportový zážitok.

Zdenka Tamášová

Jozef Pisch;1t1u6326-1.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri