Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Armin Schwarz: Primm 300

Friday, 19. 11. 2010 - 12:00, Michal Kostka   

Armin Schwarz: Primm 300

Drahí priatelia,

boli to skvelé dni v púšti neďaleko Las Vegas. Spolu s Martin Christensenom a Bryanom Littleom sme na Primm 300 zvíťazili v Triede 1 (Unlimited Buggies), celkovo sme skončili tretí.

V príjemnom počasí s teplotou okolo 35°C sme absolvovali štyri 67-míľové okruhy. Nové nastavenie tlmičov sa prejavilo parádnou jazdou, dosiahol som najlepší čas na kolo (1:11 hod.). K úspechu opäť veľkou mierou prispeli naši mechanici. Tankovanie a prezutie gúm im trvalo len 50 sekúnd, čo je na pomery SCORE skutočne rýchlo. Navigátor Bryan Little bol v aute počas celých pretekov. Na trati nás na chvíľu zdržala iná buggy. V technickej časti sme sa držali za ním, na rovinke nám však uhol.

Armin Schwarz;

Armin Kremer a Andy Aigner v druhej tímovej buggy predviedli impozantný výkon. Dlho sa držali na treťom mieste, potom ich však spomalili problémy s interkomom a riadením. Tento rok toho nenajazdili veľa, s prehľadom však doviedli svoj voz k ôsmemu miesto. Dobrá práca, chlapci!

Armin Schwarz;

Možno sa nám tak darilo vďaka podpore našich priateľov: z BF Goodrich Germany prišlo dvanásť hostí, ďalších pätnásť zo švajčiarskej Value Add Gropu. V neposlednej rade musím poďakovať mojej rodine. Mám pocit, že pokrik detí prehlušil aj burácanie motoru.

Armin Schwarz;

V hodnotení šampionátu sme štvrtí a so stratou 65 bodov na lídra už veľmi na titul pomýšľať nemôžeme. Máme pred sebou však veľký cieľ: všetky naše sily sústredíme na víťazstvo na Baja 1000.

V súčasnosti pracujeme na veľmi zaujímavom projekte na budúci rok. Dúfam, že vám budem môcť prezradiť viac už čoskoro.

S pozdravom
Armin



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri