Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Armin Schwarz: Čaká nás ohromná motoristická šou

Tuesday, 28. 04. 2009 - 00:00, Michal Kostka   

Armin Schwarz: Čaká nás ohromná motoristická šouTúto správu diktujem cez telefón priamo z môjho auta, v ktorom trávim väčšinu posledných dní. A ak náhodou nesedím v aute, tak som určite na nejakom stretnutí. A viete čo? Páči sa mi to! Pripravujeme totiž motoristické podujatie aké Európa ešte nevidela. Štvrtý júlový víkend sa na špeciálne pripravenom okruhu v gigantickom prírodnom amfiteátri predstaví Baja 300 Powerdays Germany. Miestom konania bude región Lausitz, len 90 minút jazdy autom južne od Berlína. Milovníci rally, motokrosu aj offroadu si prídu na svoje.



Do Nemecka zavíta najvyšší šéf SCORE International Offroad Series, Sal Fish osobne a privedie zo sebou aj šiestich zo svojich najlepších jazdcov, aby fanúšikom na starom kontinente ukázali na vlastné oči a uši, aké to je, keď Trophy Trucky naplno využívajú svoje osemstopäťdesiat-koňové motory, alebo keď Buggy triedy 1 naštartujú svoje o 200 koní skromnejšie pohonné jednotky.

To však nie je všetko. Top jazdci šampionátu WRC prídu predviesť všetko svoje umenie, aby obhájili svoju česť pred americkými vyzývateľmi. Stále málo?! Tak sa pripravte na motorky. Svojou prítomnosťou nás poctia a pobavia mnohí svetovo známi motokrosoví a freestyle jazdci, podporovaní svojimi tímami.



Na všetkých týchto odvážlivcov čaká špeciálne pre túto príležitosť pripravená šotolinová trať, na ktorej budú hnať svoje vozy aj samých seba na hranice možností, jazda dverami napred garantovaná. Nikdy nekončiaca adrenalínová akcia priamo pred očami fanúšikov - čo viac si priať.

Motocykloví, rally aj offroad fanúšikovia, všetci spolu na jednom mieste, si vychutnávajú šport ktorí máme všetci radi. Presne to sa mi na tejto akcii obzvlášť páči. A ešte jedna dôležitá vec: na našej akcii nie sú takmer žiadne ploty. S výnimkou nebezpečných miest na trati sú všetky priestory voľne prístupné, hviezdy motošportu sú pripravené dať autogram či prehodiť pár slov so svojimi fanúšikmi.



Všetko to vypukne v piatok 24. júla v podvečer. Sobota bude dňom ohromujúcich predstavení na trati a večer nás čaká ďalšia párty na oslavu motoršportu a jeho hrdinov. Pre viac informácií navštívte stránku www.baja300-powerdays.com.

Už sa neviem dočkať tejto veľkej európskej premiéry a dúfam, že to všetci spolu poriadne oslávime.

Armin Schwarz





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri