Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

ARIES RACING Team s nový jazdcom na kopci a hneď víťazne

Tuesday, 09. 07. 2024 - 15:00, Miroslav Majláth   

ARIES RACING Team s nový jazdcom na kopci a hneď víťazne

Po desiatich rokoch sa vrátili preteky automobilov do vrchu na kopec do Čierneho Balogu a s nimi prišiel na štart aj viacnásobný slovenský šampión Martin Juhás, teraz pod hlavičkou ARIES RACING Teamu.

 

T. Szabosi;asf72820-3.jpg

Pre Martina Juhása to boli už druhé preteky vo farbách ARIES RACING Teamu, žiaľ v Ožďanoch už v prvej ostrej jazde havaroval a tak sa na trati dlho neohrial. Teraz však bolo všetko inak a Martin absolvoval úspešne všetkých osem jázd víkendu.

T. Szabosi;20240707-143042.jpg

„S Martinom sme našli spoločnú reč a dohodli sa na spolupráci. Poznáme sa už veľa rokov, je to jazdec, ktorý na sebe neustále pracuje a dosahuje výborné výsledky. Verím, že naša spolupráca bude plodná a dlhodobá,“ vysvetlil úvodom Pavol Cireň, šéf ARIES RACING Teamu.

T. Szabosi;jm1a4017.jpg

Keďže medzi pretekmi v Ožďanoch a v Čiernom Balogu boli iba dva týždne času, Martin Juhás nemal veľa času na prípravu formule Lola B03, ale nakoniec všetko stihol načas.

T. Szabosi;jm1a6615-1.jpg

„Po Ožďanoch sme doma rozobrali celé auto a doskladali sme ho až v stredu o jednej hodine v noci pred pretekmi v Čiernom Balogu. Rovno sme sa zbalili a odcestovali na preteky. Nebol čas auto odskúšať, čo je najdôležitejšia časť prípravy, takže všetko skúšanie ostalo až na sobotu. Bolo to pre mňa veľmi stresujúce. V hlave spomienky na Ožďany, neodskúšané auto, tak som sa snažil všetko vytesniť a sústrediť sa na preteky. Našťastie všetko fungovalo a po oba dva dni sa mi podarilo vyhrať Slovensko a aj v absolútnom poradí to nebolo úplne zlé. Som rád, že sme sa s ARIES RACING Teamom a Paľom Cireňom dohodli. Paľo je profesionál, ktorý pôsobí v motoršporte už veľa rokov, presne vie kam smeruje a v takýchto podmienkach sa robí dobre. Ja sa budem snažiť robiť čo najlepšie výsledky,“ zhodnotil Martin Juhás po podujatí ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024.

T. Szabosi;jm1a4685-3.jpg

S Martinovým výkonom bol veľmi spokojný aj spomínaný šéf ARIES RACING Teamu, Pavol Cireň: „Veľmi dobrý výkon. Som spokojný a Martinovi gratulujem. Verím, že aj partneri ARIES RACING Teamu budú maximálne spokojní. Ja im ďakujem za podporu.“

T. Szabosi;jm1a5378.jpg

ARIES RACING Team pokračuje v rýchlom slede ďalej aj počas nadchádzajúceho víkendu, keď sa posádka Kamil a Erik Švecovci postavia na štart Rally Košice.

T. Szabosi;jm1a6608-1.jpg

Miro Majláth

ARIES RACING Team



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri