Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Apríl na Slovakia Ringu: začíname pekne od podlahy

Friday, 29. 03. 2013 - 10:11, Martin Trenkler   

Apríl na Slovakia Ringu: začíname pekne od podlahy

V apríli sa na Slovakia Ring určite oplatí prísť, a to nie len raz. Mesiac, na konci ktorého okruh privíta po druhý raz v histórii Majstrovstvá sveta cestovných automobilov WTCC, sa začne zostra hneď na Veľkonočný pondelok.

V rámci akcie LukasOil Racing Wheels Day 9 si môžete 1. apríla dosýta zajazdiť. Ak sa vám nebude chcieť oblievať (páni), alebo chcete ujsť pred studenou sprchou (dámy), Slovakia Ring je pre vás otvorený.

Zajazdiť si, samozrejme budú môcť aj milovníci jednej stopy. Motocyklové jazdy organizuje v stredu 3. apríla poľská agentúra Grandys Duo. Bude to takisto akýsi predvoj pred prvým aprílovým víkendom. Veľká cena Slovenskej republiky 2013 pretekov cestných motocyklov ako úvodné podujatie seriálu Alpe Adria Championship ponúkne opäť napínavé súboje najlepších motocyklových okruhových jazdcov Strednej Európy. Ceny vstupeniek, vrátane vstupu do paddocku, sa začínaju na 3€.

alpe-adria.jpg

V pondelok 15. apríla začne písať svoju históriu nový seriál, Slovenský okruhový pohár. Ten dá aj širokej verejnosti možnosť okúsiť tú pravú atmosféru profesionálnych pretekov. Motoršport ešte nikdy nebol taký dostupný. A Slovakia Ring spozná prvého víťaza pretekov.

V nedeľu 21. apríla sa začína aj známy Time Attack. V tomto roku s veľkou novinkou, keď okrem jázd na čas si budete môcť zmerať sily so svojimi súpermi aj v krátkych pretekoch s letmým štartom.

V posledných aprílových dňoch sa už oči celej planéty uprú na Slovakia Ring. Majstrovstvá sveta cestovných automobilov FIA WTCC sú tým najlepším, čo súčasný svet v tejto kategórii ponúka. Vlani sa na tieto preteky prišlo pozrieť 41 tisíc divákov. Tento rok budú súboje na trati ešte vyrovnanejšie a napínavejšie. Vrcholné podujatie roka na Slovensku si nemôžete nechať ujsť.

Tibor Szabosi;co8c2701-6.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri