Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Andy Priaulx testoval Mini WRC

Friday, 17. 12. 2010 - 19:04, Katarína Ďurecová   

Andy Priaulx testoval Mini WRC

Po Yvanovi Mullerovi, ktorý sa s Citroenom Xsara WRC zúčastnil francúzskej rally je tu ďalší, tento krát trojnásobný, šampión z World Touring Cars, ktorý sa zviezol v špeciáli WRC. Je ním Andy Priaulx, ktorý testoval Mini WRC neďaleko mestečka Branbury v grófstve Oxfordshire.

„Užil som si trochu zábavy. Bolo to vynikajúce, keďže tu bol aj Kris Meeke a ukázal mi čo a ako a dokonca bol tak odvážny, že sa posadil na miesto spolujazdca, keď som jazdil. Je to skutočne dobré malé auto a som si istý, že program Mini bude úspešný. Bola to pre mňa úžasná skúsenosť a nemôžem Davidovi Richardsovi dostatočne poďakovať za to, že mi poskytol túto príležitosť", hovorí nadšený Andy Priaulx a v zápätí dodáva: „A predtým ako ktokoľvek začne špekulovať o mojom prestupe z WTCC do rally, tak chcem zdôrazniť, že sa jednalo len o jeden test a nedokážem si predstaviť, že by som dokázal konkurovať chlapcom z rally!"

crash.net

Andy Priaulx dostal túto šancu najmä vďaka tomu, že vo WTCC je jazdcom továrneho tímu BMW a BMW je vlastníkom Mini. Ďalším jazdcom, ktorý má testovať mini je Pierro Longhi, čo je taliansky šampión v rally. Mal by práve testovať dnes.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri