Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambrúz s Čiliakom z GHD Lučine s ďalšími víťazstvami

Tuesday, 14. 08. 2018 - 13:39, Public relations   

Ambrúz s Čiliakom z GHD Lučine s ďalšími víťazstvami

Výborné preteky zaradené do seriálov FIA International Hill Climb Cup, FIA Zóny strednej Európy a FIA Zóny strednej Európy Historik majú za sebou Peter Ambrúz a Miro Čiliak.

 

Slovenskí reprezentanti sa spoločne zúčastnili pretekov GHD Lučine v Slovinsku. Okrem reprezentácie Slovenska dvojica reprezentovala aj bratislavský Slovak National Hill Climb Team a jeho partnerov. V prípade Petra Ambrúza, ktorý sa pretekov zúčastnil v spolupráci s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX, sa podarilo zvíťaziť v skupine N, ale aj triede N+2000 v rámci seriálu FIA International Hill Climb Cup. Okrem tohto výborného umiestnenia dosiahol Peter Ambrúz aj na víťazstvo v Divízii I. a v skupine N v rámci seriálu FIA CEZ, čiže v Zóne strednej Európy.

Tibor Szabosi;c50q7883-1.jpg

Miro Čiliak spoločne s formulou Metalex MTX 1-06 si domov odviezol body za víťazstvo v kategórii 5 a triede E4-1600 a druhé miesto absolútneho poradia v rámci seriálu FIA CEZ Historik.

Tibor Szabosi;c50q2069-1.jpg

„Trať v Lučine, po deviatich rokoch čo som tu na pretekoch nebol, sa veľmi nezmenila. Asfalt je stále obstojný, trochu šmykľavejší, ale na to sme zvyknutí. Samotná trať je možno trochu viac uskákaná ako bola predtým. Organizácia bola rovnako v poriadku. Čo sa týka mňa, v poslednej jazde niečo začalo rachotiť v prevodovom ústrojenstve môjho Mitsubishi Lancer EVO IX. Neviem presne identifikovať čo to je za porucha, to uvidíme až v tímových dielňach po rozobraní auta. V prípade Mira zase prestala vypínať spojka, takže mechanici budú mať čo robiť, aby pripravili obe autá na ďalšie preteky. Zažili sme pekné, poriadne horúce preteky, s ktorými som spokojný," zhodnotil Peter Ambrúz v cieli pretekov.

Tibor Szabosi;c50q0749-2.jpg

Slovak National Hill Climb Team čaká teraz voľný víkend po ktorom sa predstavia divákom v rámci ďalšieho kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, na podujatí Ústecká21 v Čechách.

Tibor Szabosi;c50q2942.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri