Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Alister McRae dúfa, že sa tento rok ešte objaví v SWRC

Monday, 20. 02. 2012 - 10:47, Katarína Ďurecová   

Alister McRae dúfa, že sa tento rok ešte objaví v SWRC

Na rozdiel od svojho tímového kolegu PG-ho Anderssona, ktorý bol najrýchlejším jazdcom v kategórii SWRC, Alisterovi McRaeovi toto podujatie príliš nevyšlo a po pár výletoch do priekop a mimo trať pri svojom návrate na trate majstrovstiev sveta nakoniec obsadil v kategórii SWRC siedme a zároveň posledné miesto.

Bývalý jazdec továrenských tímov Mitsubishi, Hyundaiu a Subaru sa vo WRC naposledy objavil na Rally New Zealand ešte v roku 2007: „Je úžasné byť späť. V nedávnej minulosti som pretekal v Ázijsko-Pacifickom šampionáte v rally, ktorý je veľmi, veľmi kvalitný, ale toto sú majstrovstvá sveta - toto je to, kde je všetko", hovorí.

Vladislav Maschl;dsc-0323-3.jpg

McRae nemá od Protonu zatiaľ potvrdené žiadne ďalšie štarty v SWRC, ale dúfa, že sa na tratiach majstrovstiev sveta tento rok ešte objaví: „Teraz nás čakajú dve kolá Ázijsko-Pacifického šampionátu a potom by som sa rád vrátil späť do SWRC. Proton ukázal, ako konkurencieschopným začína byť a ja by som bol rád súčasťou celej veci", hovorí Alister McRae, ktorý tento rok obhajuje v Ázijsko-Pacifickom šampionáte titul práve s Protonom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri