Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

AKSR v súťaži „Na bicykli bezpečne“

Wednesday, 11. 06. 2008 - 00:01, Miroslav Majláth   

AKSR v súťaži „Na bicykli bezpečne“Posledný májový týždeň sa konalo v Topolčanoch krajské kolo detskej dopravnej súťaže „Na bicykli bezpečne“. V spolupráci so základnou školou Vráble pod vedením Mariána Oslanca sa krajského kola zúčastnil aj Autoklub Slovenskej republiky.

Súťaž „Na bicykli bezpečne“ je zameraná na žiakov základných škôl. V rámci súťaže musia súťažiace družstvá preukázať svoje vedomosti a zručnosť v teoretickej a praktickej časti. Najskôr čaká na žiakov test z pravidiel cestnej premávky.



Po ich vypracovaní musia svoju zručnosť dokázať aj v praktickej časti, kde na nich čakajú nástrahy v podobe jazdy na bicykli cez rôzne umelo vytvorené prekážky (slalom, jazda po nerovnom teréne, prenášanie vody, jazda presne po vyznačenej trase a pod.). Samozrejme za každú nesplnenú úlohu, či zhodenú prekážku inkasujú trestné body.



Víťazmi krajského kola „Na bicykli bezpečne“ v Topolčanoch sa stalo družstvo zo ZŠ Vráble, ktoré štartovalo s podporou Autoklubu Slovenskej republiky.



Konečné výsledky – krajské kolo „Na bicykli bezpečne“

1.ZŠ Vráble – 182 trestných bodov, 2. ZŠ Dvory nad Žitavou – 324 t.b., 3. ZŠ Ludanice - 363 t.b., 4. ZŠ Kolárovo – 462 t.b.


Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri