Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ako sa rozhodne Marcus Gronholm?

Friday, 24. 09. 2010 - 17:29, Katarína Ďurecová   

Ako sa rozhodne Marcus Gronholm?

O tom, že Marcus Gronholm minulý týždeň testoval nové Mini v Portugalsku sme vás už informovali (viac informácií a video z testu si môžete pozrieť v tomto článku), teraz si prečítajte, čo hovorí na nové Mini Countryman WRC a ako to vidí so svojím prípadným návratom.

„V aute som sa cítil dobre. Najazdil som asi 1000 kilometrov a som s nimi spokojný. Cesty boli na niektorých úsekoch veľmi drsné, takže som rád, že všetko išlo bez problémov. Samozrejme, auto je nové, takže je treba ešte spraviť veľa práce, ale mám z neho dobrý pocit", vyjadril sa po portugalskom teste Gronholm.

Martin Trenkler;_e8z0962.jpg

Marcus sa taktiež vyjadril aj k otázke, ktorá ľudí zaujíma najviac - jeho prípadný návrat na pretekárske trate: „Najväčšou otázkou pre mňa je: čo budem robiť? Všetko je otvorené, môžem sa zúčastniť zopár rally, alebo testovania, čokoľvek chcem. Jediná vec, ktorú ale určite odmietam je odjazdiť celú sezónu. To rozhodne nechcem. Ale rozhodnem sa skoro, zrejme do konca týždňa, pretože tím to potrebuje vedieť."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri