Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Adrenalín, súboje majstrov volantu, výborná atmosféra - 10. Autoslide 2013

Thursday, 27. 12. 2012 - 18:42, Daniel Mandzi   

   Adrenalín, súboje majstrov volantu, výborná atmosféra - 10. Autoslide 2013

Už o 10 dní je tu Vaše obľúbené motoristické podujatie AUTOslide. Tradične sa koná v Žarnovici na plochodrážnom ovále prvú januárovú nedeľu. Inak tomu nebude ani na Troch kráľov 6.1.2013 a Žarnovicu ovládne nabitá atmosféra plná silných súbojov majstrov volantu. V oboch divíziách je veľa adeptov na víťazstvo.

Tibor Szabosi;co8c0549.jpg

Prvenstvo v Divízii 4x2 si nenechajú ujsť určite víťazi minulých ročníkov Stanislav Korytár, či Karol Šedivý ml. No o prvenstvo určite zabojuje aj český jazdec, majster Európy v rallyecrosse Roman Častoral. V kráľovskej divízii 4x4 pravdepodobne karty zamiešajú viacerí jazdci, ale spomenieme hlavne rallyového jazdca Josefa Semeráda, ktorému určite ľahkú cestu nedaruje jazdec s najväčším počtom víťazstiev v histórii Jozef Zimerman, či najúspešnejší slovenský jazdec európskeho šampionátu Ľuboš Greguška, ktorý už minulý rok stál na stupňoch víťazov.

Peter Vranský;autoslide-zarnovica-156.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri