Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Abbringove štyri štarty vo WRC odtajnené

Sunday, 17. 05. 2015 - 19:00, Katarína Ďurecová   

Abbringove štyri štarty vo WRC odtajnené

To, že Hyundai Motorsport prisľúbil svojmu testovaciemu jazdcovi štart na štyroch podujatiach WRC, je známe už dlhšie. Šéf tímu Michel Nandan však konečne prezradil, o ktoré podujatia pôjde - bude sa jednať o Rally Poland, ADAC Rallye Deutschland, Rallye de France - Tour de Corse a záverečné podujatie sezóny, Wales Rally GB.

„Až doposiaľ nedovolilo testovanie novej generácie i20 Kevinovi (Abbringovi) zúčastniť sa podujatí WRC, v druhej polovici sezóny však bude ľahšie zladiť testovania s kalendárom šampionátu. Na daných štyroch podujatiach dostane Kevin (Abbring) šancu získať viac skúseností ako pretekár WRC a zapracovať na našom cieli, ktorým je vychovávať mladé talenty vo WRC," hovorí šéf tímu Hyundai Motorsport.

Hyundai Motorsport;132105-abbring02swe15cm459.jpg

Kevina Abbringa sme už tento rok za volantom Hyundaiu i20 WRC mohli vidieť v Švédsku, kde nahradil tímového kolegu Haydena Paddona, ktorý zaskakoval za zraneného Daniho Sorda.  O svojich ďalších štartoch tento talentovaný Holanďan hovorí: „Z pohľadu jazdca je testovanie dobrou príležitosťou dostať sa do rytmu a získať ten správny cit pre auto, neexistuje však žiadna náhrada za samotné pretekanie. Od Švédska už ubehlo veľa času a ja sa teším na môj návrat. Poľsko je jedným z podujatí, z ktorých mám tie najlepšie spomienky, keďže som tam v roku 2009 zvíťazil v kategórii JWRC. Diváci tam majú veľkú vášeň pre motoršport, je tam úžasná atmosféra, takže som rád, že moje štyri WRC štarty začínajú práve tam."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri