Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

A-Team s posádkou Orsák-Vajik mieria na Slovensko

Wednesday, 27. 04. 2011 - 20:24, Daniel Mandzi   

A-Team s posádkou Orsák-Vajik mieria na Slovensko

Ďalšia súťaž slovenských  majstrovstiev sa koná 29.04.-30.04.2011 v Prešove. Zúčastní sa na nej aj Jaroslav Orsák. Valašský jazdec dostal ponuku absolvovať všetky  zostávajúce súťaže slovenského seriálu v novovytvorenom A-Teame. Jeho kolegom bude európsky šampión Peter Jureňa, ktorý bude štartovať vo farbách A-Teamu na závodoch do vrchu.

 Tibor Szabosi;co8c5830-1.jpg

18. ročník Rally Prešov absolvuje Orsák so svojim stabilným spolujazdcom Karlom Vajíkom a osvedčeným produkčným automobilom Mitsubishi Lancer Evo 9. V dielňach týmu Orsák Rallysport vo Valašských Klobúkoch vrcholí príprava nového Lanceru Evo 9 v špecifikácii R4. Populárny Jarin by chcel svoj nový súťažný automobil predstaviť na ďalšej slovenskej súťaži Rally Tríbeč, ktorá sa bude konať 20.5. - 21.05.2011 v Topoľčanoch.

Tibor Szabosi;co8c7165-2.jpg

Vo východoslovenskom Prešove sa tento rok  stretne skvelá  konkurencia. Na deviatich rýchlostných skúškach o dĺžke   104 km zmerá  svoje sily päť špeciálov najvyššej  kategórie WRC a 4 automobily S2000 v čele s juniorským majstrom sveta Patrikom Sandellom. „Našim cieľom je samozrejme víťazstvo v triede 3,"  hovorí Jaroslav Orsák. „Chceme súčasne  získať  čo najväčší  počet majstrovských bodov. Úvodné súťaže v Maďarsku, kde sa hodnotila každá etapa samostatne, sme sa nezúčastnili a tak máme čo doháňať."

Tibor Szabosi;t2c9706.jpg

Dvadsťšesťročný jazdec  má na Rally Prešov dobré spomienky. V minulom  ročníku obsadil po ostrom súboji s poliakom Grzybom výbornú tretiu priečku v absolútnej  klasifikácii. Porazil tiež niekoľkonásobného slovenského šampióna Béreša s ďalším špeciálom Škoda Fabia S2000.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri