Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

SÚDST - SUZUKI racing team v St. Antone

Monday, 17. 05. 2010 - 10:32, T. Szabosi   

SÚDST - SUZUKI racing team v St. Antone

SÚDST - SUZUKI racing team sa na prvých pretekoch v roku 2010 v rakúskom St. Antone, musel zmieriť len s druhý miestom v triede E1-1600. Po obidva dni bolo poraziť Jara Homolu nad naše sily.

 

Tibor Szabosi;co8c8211.jpg

Aj keď prvé tréningové jazdy v sobotu na neznámom kopci naznačovali, že by sme mohli byť vyrovnaným súperom Jarovej fabrickej C2 S1600, v ostrých jazdách sa tak nestalo. Už v prvej ostrej jazde sme zaostávali 57 stotín. S cieľom dohnať túto stratu Marián v druhej ostrej jazde prehnal svoju motiváciu a po miernom strete s obrubníkom sme nemohli pomýšľať na víťazstvo.

Tibor Szabosi;co8c8378.jpg

V snahe odčiniť túto prehru sme na nedeľné jazdy založili krátku prevodovku. No už prvá tréningová jazda naznačila že to nebola správna voľba a množstvo úsekov na trati som prešiel v obmedzovači. Ukázalo sa, že prevodovka je síce vynikajúca, správne funguje ale nie na tento kopec, keďže jej maximálna rýchlosť je do 165 km/hod. V sobotu nám prehodenie prevodovky trvalo dve hodiny, takže v nedeľu sme vedeli, že toho na kopci moc nedokážeme. Zvyšné jazdy sme využili na testovanie a nastavovania podvozku.

Tibor Szabosi;co8c8862.jpg

Teraz máme tri týždne na prípravu na ďalšie preteky, ktoré sa uskutočnia v susednej Českej republike na Ústeckej 21.



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri