Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018 s trojicou posádok KL Racing Rally Teamu

Thursday, 30. 08. 2018 - 10:00, Public relations   

2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018 s trojicou posádok KL Racing Rally Teamu

Desať náročných rýchlostných skúšok, ale aj veľká rally show, akú Trebišov ešte nikdy v minulosti nezažil. Toto všetko sľubuje organizátor 2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018 v dňoch 31.8. - 1.9.2018.

 

Tibor Szabosi;c30i2149-13.jpg

K tomu, aby táto show vôbec mohla odštartovať, je samozrejme treba aj spoluprácu so súťažiacimi a ich rally posádkami. Tých sa v Trebišove predstaví takmer päťdesiat, pričom medzi nimi nebude chýbať ani trojica súťažných posádok slovenského KL Racing Rally Teamu.

Tibor Szabosi;c30i4769-3.jpg

Poďme sa spoločne pozrieť na to, kto sa vlastne vo farbách KL Racing Rally Teamu v Trebišove predstaví. Určite jedno z najväčších potešení rally fanúšikom v Trebišove dopraje posádka Tomáš Kukučka a Peter Vejačka. Tá totiž privezie, rovnako ako na predchádzajúcich podujatiach seriálu Majstrovstvá Slovenska v rally 2018, vozidlo Škoda Fabia v špecifikácii WRC.

Martin Paľov;ik8a5698.jpg

Ani Pavol Cireň s Marcelom Hrankom divákov určite nesklamú. Táto dvojica sa mestským okruhom, ale aj ostatnými rýchlostnými skúškami preženú na vozidle Renaul Clio R3 Maxi.

Tibor Szabosi;c30i2624-8.jpg

Poslednou posádkou, ktorá sa vo farbách KL Racing Rally Teamu v rámci 2. DeutschMann Rally Trebišov 2018 predstaví bude poľská dvojica Tomasz Wróblewski a Michal Poradzisz, ktorí volia na túto súťaž vozidlo Peugeot 208 R2.

Tibor Szabosi;c30i2697-11.jpg

Nielen pre súťažné posádky KL Racing Rally Teamu, ale aj na všetky ostatné, ktoré sa v rámci Rally Trebišov počas piatku a soboty (31.8. - 1.9.2018) predstavia pripravil organizátor trochu netradične, už pred štartovou rampou prvú rýchlostnú skúšku. Tou bude mestský okruh v Trebišove, ktorý štartuje od 17:30 hodiny. Po tomto malom rozohriatí sa súťažné posádky predstavia divákom od 19:00 hodiny na štartovej rampe. Na sobotu pripravil organizátor ďalšiu nádielku v podobe deviatich rýchlostných skúšok, ktoré budú na tratiach mimo Trebišova. Práve na týchto rýchlostných skúškach sa bude rozhodovať o konečných výsledkoch 2. DeutschMann Rally Trebišov 2018. Meno víťaza sa dozvieme v sobotu popoludní od 16:20 hodiny.

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri