Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Robo Kolčák na štarte prvého kola MMSR v rally 2024

Tuesday, 30. 04. 2024 - 20:08, Miroslav Majláth   

Robo Kolčák na štarte prvého kola MMSR v rally 2024

Víťazná posádka z Rally Cemjata, Róbert Kolčák a Zuzana Lieskovcová sa spoločne predstavia v rámci podujatia Síť21 Rallysprint Kopná 2024.

 

T. Szabosi;jm1a4683-1.jpg

Práve táto súťaž, konajúca sa na Morave, v Slušoviciach a ich okolí odštartuje Medzinárodné Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally 2024. Robo po absolvovaní dvojice rakúskych súťaží, ale aj spomínanej Rally Cemjata v Prešove sa zdá byť dobre rozjazdený. Teraz ho v Slušoviciach čaká poriadna česko-slovenská porovnávačka, pričom na štart súťaže sa postaví takmer stopäťdesiat súťažiacich, ale aj možno viac ako dvadsať vozidiel špecifikácie Rally2, či R5. Ak k tomu pripočítame aj WRC-čko a množstvo poriadne silných štvorkoliek, ale aj rýchlych dvojkoliek, diváci si v Slušoviciach prídu naozaj na svoje.

T. Szabosi;asf78572-2.jpg

„Musím povedať, že zoznam prihlásených sa pekne naplnil. Stodvadsaťtri súťažných posádok v českom zozname, dvadsaťosem v slovenskom. Samozrejme nám ide v prvom rade o body do Medzinárodných Majstrovstiev Slovenska v rally 2024, ale teším sa aj na porovnanie s českou špičkou. V Slušoviciach som štartoval v rámci Mikuláš Rally, kde sme už v úvode súťaže odstúpili. Sám som zvedavý, čo z tých Mikulášskych rýchlostiek organizátor použije v rámci tohto rallyšprintu.

T. Szabosi;jm1a6433.jpg

My sme aj so Zuzkou pripravený, naša Škoda Fabia R5 rovnako prešla po Cemjate kompletnou kontrolou, takže je pripravené rovnako. Cieľom je odjazdiť celú súťaž a brať čo možno najviac bodov do slovenského šampionátu. Držte nám palce a vidíme sa v Slušoviciach,“ povedal Robo Kolčák pred odjazdom na úvodné podujatie slovenských medzinárodných rally majstrovstiev.

B. Štrauch;dsc-1610-5.jpg

Síť21 Rallysprint Kopná 2024 odštartuje v priebehu prvej májovej soboty. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil trať o celkovej dĺžke takmer stosedemdesiat kilometrov, pričom v tomto počte je už započítaných aj osem rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke sedemdesiat kilometrov.

T. Szabosi;jm1a5834.jpg

Štart súťaže je naplánovaný na sobotu 4.5.2024 od 8 hodiny 30 minúty a v cieli by sme mali prvé auto sledovať pár minút pred 16:00 hodinou. Ako sa bude dariť Robovi a Zuzane o tom vás budeme informovať ihneď po súťaži.

Miro Majláth

Chooligan Racing Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri