Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kto podľa Hänninena zvíťazí na Geko Ypres Rally?

Tuesday, 21. 06. 2011 - 17:13, Katarína Ďurecová   

Kto podľa Hänninena zvíťazí na Geko Ypres Rally?

Juho Hänninen sa Geko Ypres Rally nezúčastní, to však neznamená, že ju nebude aspoň jedným okom sledovať. Z víťazstva sa podľa neho bude radovať Freddy Loix, nebude to mať ale vôbec jednoduché. „Pre Freddyho to bude ťažké, pretože Thierry Neuville bude určite tiež silný. Tipujem ale Freddyho, pretože má s touto rally veľa skúseností", hovorí Hänninen.

„Počas tejto rally budem pracovať doma na farme, ale večer sa pozriem na časy svojho tímového kolegu Jana Kopeckého", hovorí Hänninen, ktorý obvykle rally, na ktorých neštartuje, nesleduje. „S Janom budem ešte pred začiatkom rally hovoriť, pretože som zvedavý, ako prebehlo testovanie a aké nastavenie použije", dodáva Hänninen.

Václav Fiala;img-6764-2.jpg

Freddy Loix má na svojom konte už šesť víťazstiev na Geko Ypres Rally. Bude Juho Hänninen dobrým prorokom a pripíše si Fast Freddy na svoje konto už siedmu výhru na tomto podujatí?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri