Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Zvláštne ustanovenia, prihlasovanie, ale aj nový web Slovakia Baba 2017

Tuesday, 06. 06. 2017 - 19:59, Public relations   

Zvláštne ustanovenia, prihlasovanie, ale aj nový web Slovakia Baba 2017

Preteky automobilov na Pezinskej babe už množstvo rokov priťahujú pozornosť všetkých jazdcov zúčastňujúcich sa pretekov automobilov do vrchu. Inak tomu nebude ani v tomto roku, keď podujatie odštartuje pod názvom Proplusco Slovakia Baba 2017.

Organizátor podujatia, Autoklub Slovakia Baba o.z. v týchto dňoch zverejnil Zvláštne ustanovenia k podujatiu, ale odštartoval aj prihlasovanie súťažiacich. Navyše predstavil aj novú web stránku, pričom má pripravených ešte niekoľko noviniek. Tie však budú zverejňované postupne.

Tibor Szabosi;c30i8682-1.jpg

Podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 odštartuje v dňoch 7. - 9.júla 2017, na známej trati na Pezinskej babe pod záštitou Bratislavského samosprávneho kraja, ale aj Mesta Pezinok a Pernek.

Tibor Szabosi;c30i9356.jpg

Čo sa týka zaradenia, na Pezinskej babe sa bude konať hneď niekoľko majstrovstiev. V prvom rade to budú FIA Majstrovstvá Zóny strednej Európy Historikov, Majstrovstvá Slovenska, Českej republiky a Maďarska pretekov automobilov do vrchu, Majstrovstvá Slovenska a Českej republiky historických automobilov do vrchu, Česká trofej v pretekoch automobilov do vrchu, Slovenský kopcový pohár, ale aj trofej automobilov v pravidelnosti a voľné medzinárodné preteky. Zároveň bude podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 aj pozorovacím podujatím zo strany FIA, ktorého delegáti budú podujatie sledovať v súvislosti s možným zaradením do európskeho šampionátu, či seriálu FIA Zóna strednej Európy.

Tibor Szabosi;c30i9839.jpg

Ako sme už úvodom spomínali, organizátor Autoklub Slovakia Baba o.z. v týchto dňoch zverejnil Zvláštne ustanovenia, ktoré v plnom znení nájdete na stránke organizátora: www.slovakia-baba.sk, alebo www.sams-asn.sk, ako aj v prílohe tejto správy. Prihlasovací formulár nájdu záujemci o účasť na spomínanom podujatí rovnako na stránke www.slovakia-baba.sk, alebo www.sams-asn.sk/prihlaska.

Tibor Szabosi;c30i9867.jpg

Zároveň by sme vašu pozornosť radi upriamili aj na novú web stránku organizátora, na ktorej nájdete nielen spomínané dokumenty, ale aj všetky aktuálne informácie. Neváhajte a kliknite na www.slovakia-baba.sk

Miro Majláth
tlačový tajomník Proplusco Slovakia Baba 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri