Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zoznam prihlásených na Dobšinskú zimu sa postupne plní

Monday, 25. 01. 2016 - 12:45, Public relations   

Zoznam prihlásených na Dobšinskú zimu sa postupne plní

Do štartu Dobšinskej zimy 2016 ostávajú ešte takmer dva týždne, no zoznam prihlásených posádok sa už teraz poriadne zapĺňa.

 

Tibor Szabosi;h7p6168-6.jpg

Dvadsať osem mien v doterajšom zozname prihlásených tvoria posádky bojujúce v rámci Mini Rally Cupu. Zvyšok, čiže tridsiatka súťažiacich bude bojovať v rámci Dobšinského pohára. Spoločne ku dňu 25.1.2016 už zoznam prihlásených hlási päťdesiatosem jazdcov a ich spolujazdcov. Diváci, ktorých sa v Dobšinej zíde každý rok niekoľko tisíc sa tak budú mať možnosť potešiť pohľadom aj na jazdu zvučných mien, ktoré diváci poznajú z bojov v rámci slovenských rally majstrovstiev. Nechýba Igor Drotár, či Vlasto Majerčák, ale zoznam prihlásených dopĺňajú aj Tomáš Kukučka, Pavol Cireň, ba dokonca diváci v Dobšinej budú mať možnosť prvýkrát na snehu a ľade sledovať aj okruhára Štefana Rosinu.

Tibor Szabosi;sf-5530.jpg

Z dôvodu, že uzávierka prihlášok je až presne o týždeň, čiže 31.1.2016 určite nemôžeme hovoriť o tom, že by doňho už žiadne meno nepribudlo, ba skôr naopak, organizátor najväčší nápor prihlášok očakáva až tento týždeň. A preto by sme aj my radi pripomenuli, že na Dobšinskú zimu 2016 je ešte stále možnosť prihlásiť sa.

Tibor Szabosi;sf-5897.jpg

Dobšinská zima 2016, jediná slovenská rally súťaž, odštartuje dňa 6.2.2016. Počasie zatiaľ naznačuje, že ak teploty vonku neskočia do plusových čísiel, máme všetci možnosť tešiť sa na naozajstnú zimnú rally súťaž, ktorá, ak si spomenieme na tú minuloročnú Dobšinskú zimu, ničím nezaostávala za podujatím zaradeným do majstrovstiev sveta v rally, legendárnou Švédskou rally.

dobsinska-zima-2016.jpg

Zoznam prihlásených posádok

Dobšinská zima, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri