Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Značku Renault budú v ERC zastupovať až dve súťažné posádky

Friday, 22. 02. 2013 - 10:53, Zdenka Frývaldská   

Značku Renault budú v ERC zastupovať až dve súťažné posádky

Ku posádke Robert Consani - Thibaut Gorczyca pribudne ďalšia dvojica, ktorá bude v ERC reprezentovať značku Renault.

 

Zdenka Tamášová;img-1184-4.jpg

Od Rally Islas Canarias budú značku Renault reprezentovať v Majstrovstvách Európy v rally už dve súťažné posádky. Sú nimi Robert Consani - Thibaut Gorczyca a Germain Bonnefis - Olivier Fournier. Ich program na vozidlách Renault Mégane N4 zahŕňa vďaka podpore Renault Sport Technologies až sedem podnikov ERC. Sú nimi Rally Islas Canarias El Corte Inglés, Tour de Corse, GEKO Ypres Rally, Barum Czech Rally Zlín, Croatia Rally, Rallye Sanremo a Rallye International du Valais.

Slavomír Ďuroš;barum-rally-2012-94.jpg

Ciele Consaniho, ktorý v minulom roku skončil na deviatom mieste šampionátu IRC sú jasné: "Som veľmi hrdý na to, že v tomto roku budem reprezentovať Renault Sport. Mojím cieľom bude vyhrať titul medzi výrobcami i jazdcami. Určite to bude zaujímavá sezóna plná nových zážitkov. Už sa nemôžem dočkať jej začiatku". Veľké potešenie prejavil aj Germain Bonnefis: "Som veľmi poctený, že Renault Sport Technologies si vybral pre medzinárodnú reprezentáciu práve nás. Boj o titul je pre náš teraz veľkou výzvou".

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri