Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Zimerman nadviaže na prerušenú sériu, alebo Greguška spraví finálový reparát?

Friday, 06. 01. 2012 - 11:24, Public relations   

		 Zimerman nadviaže na prerušenú sériu, alebo Greguška spraví finálový reparát?

Dvaja z najväčších favoritov na víťazstvo to ale nebudú mať vôbec ľahké. Či uč štvornásobný víťaz Autoslide Žarnovica Jozef Zimerman, alebo tohtoročný najúspešnejší slovenský jazdec majstrovstiev Európy v autokrose Ľuboš Greguška.

Ján Miškovič;dsc7210.jpg

Veď posledný víťaz Miro Pospíchal je určite dobre naladený a pripravený. Určite ani úradujúci majster ČR Martin Svoboda to už spomínaním jazdcom nedá zadarmo. Ale všetko môže byť len teória, lebo sú tu ešte ďalší jazdci, ktorí môžu v tejto kráľovskej divízii riadne zamiešať karty. Či už to je Filip Sládečka, alebo Maťo Homola a možno aj niekto z trojice Béreš, Simon, Zeman a to by sa našli ešte dve tri mená jazdcov, ktorí môžu pomýšľať na 9. víťazstvo v tejto divízii. Tak silné obsadenie ešte táto divízia nezažila a ani toľko koní nikdy naraz nestálo na štarte. Tak uvidíme, kto pre seba nakoniec tento boj vyhrá už túto nedeľu v Žarnovici.

Tibor Szabosi;co8c0246-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri