Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Záver slovenských majstrovstiev 2013 na domácich tratiach

Friday, 06. 09. 2013 - 23:37, Zdenka Frývaldská   

Záver slovenských majstrovstiev 2013 na domácich tratiach

Tím Styllex motorsport sa po úspešnom vystúpení v Nemecku predstaví so Škodou Fabia S2000 na záverečnom podujatí slovenských majstrovstiev, na domácej Rally Košice 2013. Petra Starého, ktorý pre pracovnú zaneprázdnenosť bude v Košiciach chýbať, nahradí na sedadle spolujazdca Lukáš Kostka, ktorý už navigoval Martina Kočiho na tohtoročnej Rally Bohemia.

Tibor Szabosi;gh7p4651.jpg

Úvodná rýchlostná skúška už 39. ročníka košických pretekov odštartuje v sobotu, 7.9.2013 o 12:16 na populárnej trati Opál (Opiná - Zamutov). Nasledovať bude technicky náročná RS Gejzír z Banského smerom na Herľany. Každý z týchto testov absolvujú posádky dvakrát a cieľ prvej etapy je naplánovaný na 19:40 pred Jumbo centrom v Košiciach. V nedeľu, 8.9.2013 o 8:41 zaháji druhú etapu súťaže rýchlostná skúška Golf na Jahodnej, nasledovaná testom Sivec v okolí Ružínskej priehrady. Po absolvovaní piatich rýchlostných skúšok sa posádky presunú na Hlavnú ulicu v Košiciach, kde je situovaný cieľ 39. Rally Košice. Príjazd prvej posádky do cieľa je naplánovaný na 14:30.

Tibor Szabosi;gh7p5409-1.jpg

Náročné rýchlostné skúšky s množstvom divácky atraktívnych úsekov absolvuje takmer 100 posádok, ktoré budú bojovať o body do Zóny strednej Európy - FIA CEZ majstrovstiev a dvoch národných šampionátov: DMACK Rally 2013 - majstrovstiev Slovenska, Majstrovstiev Maďarska a Slovenského Rally Pohára. Podľa predpovedí na posádky aj divákov čaká počas víkendu v okolí Košíc príjemné slnečné a teplé počasie. Posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči - Lukáš Kostka odštartuje v Košiciach s podporou spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko a bude bojovať v silnej konkurencii vozidiel WRC o popredné umiestnenie v celkovom hodnotení i o konečné druhé miesto v hodnotení triedy 2 Majstrovstiev Slovenska 2013. Rally Košice absolvuje Martin Koči v rámci príprav na novú sezónu na tzv. "bezpečnostných pneumatikách", ktoré FIA homologovala pre sezónu 2014. Zosúladenie detailných nastavení Škody Fabia S2000 s novými pneumatikami bude v Košiciach ďalšou z priorít mladej posádky tímu Styllex motorsport..

Tibor Szabosi;co8c3120-7.jpg

Zvukové záznamy zo servisu, videá, fotky a aktuality z priebehu Rally Košice 2013 nájdete na stránkach tímu Styllex motorsport: http://www.styllex.com/flash-news/

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri