Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

ZASÚŤAŽTE SI - Kto vyhrá Rally Monte Carlo?

Wednesday, 23. 01. 2019 - 11:19, Ľuboš Kašický   

ZASÚŤAŽTE SI - Kto vyhrá Rally Monte Carlo?

Pripravili sme pre vás súťaž o značkovú čiapku WRC P1. Zatipujte si, kto sa stane víťazom úvodnej súťaže Majstrovstiev sveta v rely 2019.

 

Priatelia, podobne ako v závere roka, aj teraz sme pre vás pripravili súťaž o značkovú čiapku nášho partnera WRC P1. Tentoraz výhercu vyžrebujeme spomedzi tých, ktorí správne zatipujú

absolútneho víťaza úvodnej súťaže ročníka WRC 2019

v Monte Carle.

 

fb-wrc-p1-2.png

Tipovať môžete až do štartu prvej etapy. Presnejšie do štvrtkového večera 19 hodín a 38 minút (24.1.19), kedy odštartuje úvodná rýchlostná skúška. Odpovede po tomto termíne nebudeme brať do úvahy.

Tibor Szabosi;h7p4921-5.jpg

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto odpovie na našu súťažnú otázku v diskusii pod článkom na webovej stránke autosportfoto.sk. Zo správnych odpovedí následne vylosujeme jedného z vás, ktorého znova odmeníme.

wrcp1cup.jpg

Aj táto súťaž je súčasťou spolupráce www.autosportfoto.sk s promoterom WRC a španielskou firmou Nano Nino. V rámci členstva v programe WRC P1 pre fanúšikov WRC je možné získať členskú kartu výhod WRC ONE. Viacej o tom si môžete prečítať aj na našej webovej stránke.

POZRITE SI ŠTARTOVU LISTINU SÚŤAŽE



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri