Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zaneti smeruje do Kopnej s WRC

Monday, 08. 04. 2019 - 19:03, Public relations   

Zaneti smeruje do Kopnej s WRC

Plány sú na to, aby sa menili. A plán Zaneti Motorsport bol začať rely sezónu 2019 na Valašskej Rally. Nedalo sa. Zdravotný stav jedného z členov posádky nebol 100%-ný a štart na tak náročnom podujatí by bol ozaj iba hazardom. Jazdiť na hrane je jedna vec, nezmyselné riskovanie zdravia je druhá. A to k motoristickému športu jednoducho nepatrí.

Martin Paľov;ik8a8241-1.jpg

Kto zostal smutný, že nevidel Ford Fiesta RS WRC na „Valaške“, nemusí ďalej trúchliť. Jaro a Erik Melichárkovci privezú tento dokonalý kus techniky už tento víkend na 25. ročník Vančík Rallysprint Kopná. Najstarší a zároveň najpopulárnejší rallyšprit bude mať svoje tradičné centrum v Slušoviciach. Takmer 70 ostrých kilometrov cez Vizovické a Hostýnske vrchy je rozdelených do ôsmych meraných úsekov. A že sa ozaj bude na čo pozerať, o tom hovorí štartová listina. Až tri vozidlá špecifikácie WRC, sedemnásť R5-tiek a aktuálne celkovo 123 prihlásených posádok. Konkurencia je výborná. Mená ako Kostka, Odložilík, Bisaha, či Vlček netreba fanúšikom predstavovať. A práve konkurencia je to, čo Jara a Erika posúva vpred. Aj keď testovacích kilometrov chlapi mnoho neabsolvovali, sú pripravení zabojovať o čo najlepšie umiestnenie. Šéf tímu Ivan Mutňanský: „Valaška nám nevyšla, nemohli sme tam štartovať. O to viac sa všetci tešíme na Kopnú. Som presvedčený o tom, že Jaro a Erik zabojujú a predvedú divákom nádherné prejazdy. Hlavné však bude ukončiť tieto preteky v zdraví a v pohode. A to prajem všetkým štartujúcim.“

Martin Paľov;img-6613-6.jpg

Na záver ešte jedna informácia z vnútra tímu. Ford Fiesta RS WRC sa na Kopnej predstaví v novom dizajne, ktorý bude poznávacím znamením pre Zaneti Motorsport celú sezónu 2019. Či bude znamenať aj úspech, to budeme definitívne vedieť v sobotu, 13. 4., po prejdení cieľovou rampou. Týmto vás všetkých Zaneti Motorsport pozýva do Slušovíc na podujatie 25. ročníka Vančík Rallysprint Kopná. Vidíme sa, priatelia.

Peter Baran
Zaneti Motorsport



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri