Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Yazeed Al-Rajhi si po zlomenom stavci tak skoro nezajazdí

Thursday, 04. 04. 2013 - 16:56, Zdenka Frývaldská   

Yazeed Al-Rajhi si po zlomenom stavci tak skoro nezajazdí

Po nedávnej havárii na Ha'il International Rally skončil Yazeed Al-Rajhi v nemocnici s dvoma zlovenými stavcami. Tak skoro si nezajazdí.

 

Vladislav Maschl;dsc-7593.jpg

31-ročný jazdec rally havaroval so svojím Hummerom na poslednej rýchlostnej skúške nedávnej cross-country rally. Kedže si sťažoval na bolesti chrbta, bol vrtuľníkom okamžite prevezený do nemocnice, kde mu zistili dva zlomené stavce. Čaká ho operácia chrbtice a na plánovanej portugalskej rally si teda nezajazdí. "Yazeed čaká na operáciu miechy, jeho prihláška z Rally Portugal bola stiahnutá. Aj keď nemá vážne zranenia, čaká ho chirurgický zákrok a neskôr aj niekoľko fyzioterapeutických ošetrení. Odhadujeme to na 3-4 mesiace", povedal pre maxrally.com jazdcov manažér, Emran Wajeeh. Pre Yazeeda je to veľká škoda, pretože vďaka víťazstvu vo WRC2 na švédskej rally mal veľkú nádej na ďalšie dobré umiestnenia.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri