Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO vyráža do rally sezóny s Andrásom Hadikom

Wednesday, 11. 04. 2012 - 21:57, Miroslav Majláth   

XIQIO vyráža do rally sezóny s Andrásom Hadikom

Posádky košického XIQIO Rally Teamu sa v minuloročnej sezóne pravidelne zúčastňovali na podujatiach zaradených do slovenského rally seriálu DMACK Tyres Rally. Aj v tomto roku budeme posádku spomínaného tímu sledovať na rýchlostných skúškach. Prejazdy posádky XIQIO Teamu si diváci budú mať možnosť vychutnať už počas konca tohto týždňa na Rally Prešov.

Tibor Szabosi;1t1u2517-1.jpg

Maďarský pilot András Hadik sa na tratiach slovenských súťaží už dávnejšie udomácnil a stal sa už počas tejto doby viac menej pravidelným účastníkom súťaží na Slovensku. Aj diváci si tohto mladého sympatického jazdca obľúbili, nielen pre jeho oku lahodiace prejazdy, ale aj pre jeho silný zmysel pre profesionalitu, ale aj slušné správanie nielen k súperom, ale aj všadeprítomným divákom. „Na Slovensku máte vynikajúco pripravené trate a okrem toho tu máte aj kvalitných organizátorov súťaží. Spojitosť týchto dvoch faktorov ma ku vám stále viac láka. Navyše som na Slovensku našiel nielen kvalitných súperov, ktorý môj výkon posúvajú stále dopredu, ale aj množstvo priateľov. Medzi nimi aj majiteľa XIQIO Rally Teamu, Mariána Mičáka s ktorým sa mi perfektne spolupracuje. Začali sme v minulom roku a tento rok to opäť pokračuje. Na Rally Prešov sa už veľmi teším, sú tu fakt veľmi dobré trate, poriadna konkurencia a množstvo divákov," rozrozprával sa András Hadik.

hadik-po-4.jpg

András odštartuje v rámci úvodnej slovenskej súťaži na vozidle Subaru Impreza WRX STi, v tomto prípade sa však bude jednať o špecifikáciu R4, ktoré je zaradené do triedy 2. Do rovnakej triedy sú zaradené aj vozidlá špecifikácie S2000 s ktorými odštartujú aj favoriti súťaže, čiže András bude musieť poriadne „tlačiť" už od prvých metrov súťaže. On je však na spomínanú konkurenciu zvyknutý a tak bude vo veľkej miere rozhodovať aj povestné športové šťastie. Vozidlo Subaru Impreza WRX STi špecifikácie R4 počas zimnej rally prestávky pripravoval samotný jazdec, spoločne so svojimi mechanikmi. Niekoľkonásobný majster Maďarska skupiny N sa navyše predstaví aj s novým spolujazdcom, Krisztianom Kertészom.

hadik-po-3.jpg

„S Andrásom som sa rozhodol spolupracovať aj počas tohtoročnej sezóny, keďže je to podľa mňa skvelý jazdec a vynikajúci človek. Na štart v rámci slovenského šampionátu sme zvolili vozidlo Subaru Impreza WRX STi špecifikácie R4, čo Andrása posúva do podstatne kvalitnejšej konkurencie. Dúfam, že vozidlo bude poslúchať a budú sa nám vyhýbať technické problémy. Navyše dúfam, že Rally Prešov bude pripravené aj tomto roku, tak dobre ako v minulosti. Radi by sme dosiahli čo najlepší výsledok, nerád však typujem umiestnenie, to totiž prináša väčšinou smolu, tak budem rád za každý výsledok,"
dodal manažér XIQIO Rally Teamu, Marián Mičák.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri