Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

XIQIO s Tomášom Ondrejom aj do Zaluže

Wednesday, 11. 05. 2016 - 12:46, Public relations   

XIQIO s Tomášom Ondrejom aj do Zaluže

XIQIO Racing Team, Tomáš Ondrej a Škoda Fabia WRC sa po úspešnom Rechbergu predstaví divákom aj v rámci druhého kola slovenských kopcových majstrovstiev, v poľskej Zaluži.

 

Tibor Szabosi;bf2a4507.jpg

V Rakúskom Rechbergu sa Tomášovi spoločne so Škodou Fabia WRC darilo, o čom hovorí aj výsledok. Dojazdil na druhom mieste absolútneho poradia, navyše si domov odviezol aj víťazstvo v skupine A, ale aj v triede A nad dva litre.

Tibor Szabosi;gh7p3567-3.jpg

„Pred sezónou sme deklarovali, že našou prioritou sú rally súťaže a v rámci pretekov automobilov do vrchu absolvujeme iba vybraté podujatia. Rechberg medzi ne nepatril, ale na poslednú chvíľu sme sa rozhodli, hlavne z dôvodu odskúšania Škody Fabia WRC po drobných úpravách, ktoré sme na nej robili po Eger Rallye, toto podujatie absolvovať. Tomáš tu dokázal, že aj v rámci pretekov automobilov do vrchu, vie s touto technikou bojovať o umiestnenie medzi najrýchlejšími a to aj napriek faktu, že proti nemu stoja podstatne silnejšie kopcové špeciály. To nás trošku „nakoplo" a povedali sme si, že ak to bude možné, vyskúšame absolvovať viac kopcových podujatí. Teraz nás čaká dvojica pretekov, pričom prvým z nich je podujatie v poľskej Zaluži, kde bude štartovať nielen množstvo poľských jazdcov, ale aj slovenských. Som zvedavý ako dopadne porovnanie Tomáša s konkurenciou teraz," vysvetlil Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

Tibor Szabosi;bf2a5523.jpg

42. Bieszcadzki Wyścig Górski odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu (14.-15.5.2016), pričom na štart trate, dlhej takmer 4,7 kilometra, sa postaví 93 súťažiacich. V rámci každého súťažného dňa na všetkých zúčastnených čaká dvojica tréningových a dvojica súťažných jázd, pričom do slovenských majstrovstiev sa body započítavajú z každého dňa zvlášť.

XIQIO, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri