Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO s Hadikom a Subaru N12 štvrtý na Dobšinskej zime

Monday, 28. 01. 2013 - 11:13, Miroslav Majláth   

XIQIO s Hadikom a Subaru N12 štvrtý na Dobšinskej zime

Maďarský jazdec András Hadik sa premiérovo predstavil mimo slovenských majstrovstiev na Slovensku počas uplynulej soboty na podujatí Dobšinská zima 2013. Po absolvovaní súťaže hlásil zisk štvrtého miesta absolútneho poradia.


Tibor Szabosi;co8c0574-4.jpg

Na štart zimnej rally súťaže sa András postavil dosť netradične s vozidlom Subaru Impreza N12 tímu XIQIO Rally Team a nie so Subaru N15 špecifikácie R4 s ktorým sme ho mali možnosť sledovať v rámci minuloročného slovenského šampionátu. „S Andrásom som sa pred Dobšinskou zimou dohodol, že trochu „prevetrá" našu techniku, ktorá okrem Auto Show Slovakia Ring 2012 celý rok stála v tímových dielňach. Som rád, že aj s týmto vozidlom dokázal konkurovať súťažiacim, ktorí sa postavili na štart s podstatne novšími vozidlami. Naozaj ma András svojim umiestnením prekvapil, za čo mu samozrejme ďakujem, veď od pódiového umiestnenia ho delilo iba dvadsať sekúnd. Súťaž Dobšinská zima 2013 sa mi veľmi páčila a určite, ak by sa nejaká obdobná súťaž na Slovensku ešte konala, sa opäť postavíme spoločne na jej štart," povedal po súťaži manažér XIQIO Rally Teamu Marián Mičák.

Tibor Szabosi;co8c0584-5.jpg

XIQIO Rally Team budeme mať možnosť sledovať aj v nadchádzajúcej sezóne v rámci slovenského šampionátu, kde tím bude aj naďalej reprezentovať András Hadik s vozidlom Subaru Impreza.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri