Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Racing vo Vranove s Ondrejom a Manduľákom

Wednesday, 09. 08. 2017 - 09:53, Public relations   

XIQIO Racing vo Vranove s Ondrejom a Manduľákom

Plagát k podujatiu Rallysprint Vranov 2017 zachytáva „lietajúcu" Škodu Fabia WRC košického XIQIO Racing Teamu a posádku Tomáš Ondrej - Adam Gömöri. Už plagát napovedá, že aj túto dvojicu uvidíme na štarte súťaže.

Tibor Szabosi;c30i0394-4.jpg

Mesto Vranov je od sídla košického XIQIO Racing Teamu len nejakých päťdesiat kilometrov. Od Rožňavy, kde sídli Srnka Racing pripravujúci súťažné vozidlá XIQIO Racing Teamu je to iba o nejakých sedemdesiat kilometrov ďalej. Ak k tomuto pripočítame samotnú podporu podujatia, je jasné, že XIQIO Racing Team na podujatí bude mať hneď dve posádky.

Tibor Szabosi;c30i0511-3.jpg

Prvou z nich bude posádka „lietajúcej" Škody Fabia WRC z plagátu, čiže Tomáš „Srnka" Ondrej a Adam Gömöri. Táto dvojica síce pred nedávnom oznámila, že na slovenské rally trate už v tohtoročnej sezóne nevstúpi, to však platí iba pre slovenský rally šampionát. Podujatie vo Vranove sa do tohto seriálu nezapočítava, čiže diváci budú mať jedinečnú možnosť opäť sledovať Škodu Fabia WRC priamo v akcii.

Martin Paľov;ik8a7892-1.jpg

Na štart sa postaví aj druhé vozidlo XIQIO Racing Teamu, čiže Citroën C2 R2Max. Za jeho volantom máme možnosť sledovať v tohtoročnej rally, ale už aj kopcovej sezóne mladého Vranovčana, Tomáša Manduľáka a inak tomu nebude ani vo Vranove. Či ho bude navigovať Imrich Ferencz, alebo niekto iný, to sa dozvieme až pri administratívnom preberaní.

Tibor Szabosi;c30i9955-7.jpg

Štart Rallysprintu Vranov 2017 je plánovaný v sobotu 12.8.2017 na 8:00 hodinu, pričom organizátor pre všetkých zúčastnených prichystal trať v ktorej je zahrnutých celkovo osem rýchlostných skúšok. Tie sa budú konať na dvoch samostatných úsekoch. Cieľ podujatia bude približne o 17:00 hodine.

XIQIO Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri