Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

XIQIO Racing Team vyráža na Székesfehérvár Rally 2024

Wednesday, 10. 07. 2024 - 08:51, Miroslav Majláth   

XIQIO Racing Team vyráža na Székesfehérvár Rally 2024

Po domácej Rally Prešov sa slovenský XIQIO Racing Team opäť sťahuje do Maďarska, kde na tratiach Székesféhérvár Rally2024 predstaví hneď dve vozidlá Škoda Fabia Rally2 evo.

 

XIQIO Racing Team

Dvojetapová súťaž, zaradená do maďarského rally šampionátu sa bude konať v dňoch 13. – 14.7.2024 ako už jej názov naznačuje v meste Székesféhérvár a jeho okolí. Celková dĺžka súťaže bude mať takmer šesťstotridsať kilometrov, pričom v tomto počte už zahrnutých aj jedenásť rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke takmer stotridsaťpäť kilometrov.

XIQIO Racing Team

Ako sme už v úvode naznačili, slovenský XIQIO Racing Team na túto súťaž vyráža s dvojicu zhodných vozidiel Škoda Fabia Rally2 evo, pričom za volantom oboch bude sedieť jazdec Trencsényi. Hovoríte si ako je to možné ? Vysvetlenie je jednoduché. Za volantom Škoda Fabia Rally2 evo so štartovným číslom 9 bude sedieť József Trencsényi a na sedadle spolujazdca Gábor Verba. No a vo vozidle Škoda Fabia Rally2 evo so štartovným číslom 14 bude sedieť Józsefov syn Vincze Trencsényi, ktorého zase bude navigovať Szabolcz Adorján. Trencsényiovci sa tak stretnú v Székesféhérváre na jednej trati a ešte aj na rovnocennej špičkovej rally technike pripravovanej slovenským XIQIO Racing Teamom. Určite bude veľmi zaujímavé ako dopadne tento súboj otca a syna.

XIQIO Racing Team

„S Józsefom Trencsényim pokračuje naša spolupráca aj naďalej a teraz sa rozšírila ešte aj o Vinczeho. Uvidíme či to bude jednorazovka, alebo v tomto zložení pôjdeme aj zvyšok sezóny. To asi uvidíme až po súťaži. Jedno je isté, obe vozidlá sú rovnocenné a rovnako pripravované na súťaž. Verím, že sa obom Trencsényiovcom bude na súťaži dariť a dovezú do cieľa krásne umiestnenia,“ povedal Marián Mičák, šéf XIQO Racing Teamu.

XIQIO Racing Team

O tom, ako sa darilo obom posádkam vás opäť budeme informovať ihneď po skončení súťaže.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri