Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej pred Rally Lubeník

Friday, 12. 08. 2016 - 08:14, Public relations   

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej pred Rally Lubeník

Víťazstvo na Rallye Tatry 2016, druhé miesto absolútneho poradia na Jankovom vŕšku, ale aj testovanie najnovšieho vozidla Hyundai i20 R5. To všetko má pred Rally Lubeník za sebou Tomáš Ondrej a XIQIO Racing Team.

 

Tibor Szabosi;c30i3399.jpg

Rally Lubeník za sedem rokov jeho histórie absolvovala dvojica Tomáš Ondrej - Adam Gömöri veľakrát. Aj z toho dôvodu sú im dôverne známe rally trate, ale aj prostredie, navyše toto všetko nie je veľmi vzdialené od ich domácej Rožňavy. Práve na tejto súťaži sa minulý rok spomínaná dvojica divákom premiérovo predstavila s vozidlom Škoda Fabia WRC. V cieli z toho bolo tretie miesto absolútneho poradia, čo potešilo nielen súťažnú posádku, ale aj mnažéra XIQIO Racing Teamu.

Tibor Szabosi;c30i3622.jpg

„Minulý rok to bolo super. Chalani ma naozaj prekvapili, pri premiére so Škodou Fabia WRC vyťažili z auta maximum a dokázali sa umiestniť v prvej trojke. Teraz už má Tomáš s autom najazdených podstatne viac kilometrov, čo dokázal zužitkovať a predviezť na Rallye Tatry pred mesiacom, keď vyhrali. Aj keď je v tomto roku v Lubeníku podstatne silnejšia konkurencia, verím, že ak všetko bude fungovať tak ako má, Tomáš s Adamom dokážu opäť poriadne zabojovať. Bude to však ťažká súťaž, myslím si, že už piatkové, nočné rýchlostky dokážu pekne zamiešať poradím," povedal Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu pred štartom súťaže.

Tibor Szabosi;c30i3998.jpg

VIII. Rally Lubeník štartuje už dnes, čiže v piatok (11.8.2016) podvečer slávnostným predstavením súťažiacich na štartovej rampe, ktoré sa bude konať o 17:00 hodine. Následne čaká na všetkých súťažiacich absolvovanie dvojice nočných rýchlostných skúšok, ktorých štart je plánovaný na 20:00 a 21:15 hodinu. Na sobotu je naplánovaných ďalších šesť testov, pričom meno víťaza, ale aj to, ako sa darilo posádke XIQIO Racing Teamu sa dozvieme o 16 hodine 30 minúte.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri