Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej na 43.Rallye Tatry

Friday, 22. 07. 2016 - 10:12, Public relations   

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej na 43.Rallye Tatry

Trojvíkendový kolotoč XIQIO Racing Teamu pokračuje počas nadchádzajúceho piatka a soboty rally podujatím v Poprade.

 

Tibor Szabosi;c30i3223.jpg

Po Dobšinskom kopci, o ktorom sme vás už informovali, čaká tento týždeň XIQIO Racing Team druhé podujatie v trojvíkendovom kolotoči. Tým bude 43.Rallye Tatry, súťaž, ktorá patrí medzi najstaršie slovenské rally podujatia.

Tibor Szabosi;c30i3233.jpg

„Po Dobšinskom kopci, kde sme dopadli tak ako sme dopadli, odštartuje naša posádka Tomáš Ondrej a Adam Gömöri spoločne so Škodou Fabia WRC na Rallye Tatry v Poprade. Som rád, že po dvoch podujatiach, ktoré sa konali mimo Slovenska, sa náš tím predstaví konečne aj domácim divákom," povedal úvodom Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

Tibor Szabosi;c30i4441.jpg

Tomáš Ondrej spoločne s mechanikmi po Dobšinskom kopci narýchlo celé auto skontrolovali a už v pondelok vo veľkom testovali a nastavovali Škodu Fabia na tatranské trate. „Nemáme čas oddychovať. Hneď v pondelok ráno po dojazde z Dobšinej sme skontrolovali všetko potrebné a pripravili podvozok aspoň približne na rally. Od obeda sme mali test, v rámci ktorého som ešte upravil niektoré nastavenia. Ostatné ešte doladíme na shakedowne v Poprade. Čo sa týka Rallye Tatry, trate v podstate poznáme z minulosti, čiže presne vieme čo nás čaká. Konkurencia sa podľa zoznamu prihlásených zíde riadna, takže aj diváci sa majú na čo tešiť," doplnil Tomáš Ondrej.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri