Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Wittmann jr. sa zúčastní Mikulášskej rally

Thursday, 03. 12. 2009 - 12:14, Lukáš Raník   

Wittmann jr. sa zúčastní Mikulášskej rally

Mladého rakúskeho jazdca Franza Wittmana jr. sme mali možnosť sledovať počas tohtoročnej sezóny najmä v seriály IRC, kde nadobúdal skúsenosti v silnej jazdeckej konkurencií s Lancerom deviatej evolúcie. Sezóna sa síce skončila, no fanúšikovia budú môcť Franza vidieť aj na Mikulášskej rally v Slušoviciach, ktorá sa uskutoční už na budúci víkend.

Franz Wittmann na Rally Monte Carlo

Franz sa na budúcu sezónu chystá prezbrojiť na vozidlo kategórie S2000. Otestovať už stihol ako Punto S2000, tak aj francúzskeho konkurenta v podobe Peugeota S2000. Stále však ešte nemá odskúšanú Fábiu S2000 a práve Mikulášska rally poslúži ako ideálny test.

Počas rally Austrias

„Dostal som ponuku na štart v Mikuláš Rally Slušovice so Škodou Fábiou S 2000. Už som mal možnosť posadiť sa do Fiatu Punto S2000, Peugeotu S2000, takže pôjde o moje tretie zvezenie s autom kategórie S2000. Som veľmi zvedavý, ako na tom bude Fábia s porovnaním s ostatnými autami. Určite mi ale nepôjde o výsledok, ale o poznanie Fábie a pobavenie divákov," hovorí Franz Wittmann jr.

Na rally Azoroch

Pripomeniem, že Franz figuruje na zozname prihlásených pod hlavičkou slovenského tímu Rufa Sport. K dispozícií by teda mal mať identický špeciál Fábie s ktorou sa zúčastnil Grzegorz Grzyb košickej rally a s ktorou sa zúčastní tento víkend na pražskom rallyšprinte Jozef Béreš jr.

autosport.cz

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri