Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Williams nie je jedinou možnosťou, tvrdí Kubica

Wednesday, 19. 09. 2018 - 11:40, Ľuboš Kašický   

Williams nie je jedinou možnosťou, tvrdí Kubica

Neustále špekulovanie o odchode Strolla do Force India a možnosť jeho nahradenia Kubicom už rozladila aj samotného Poliaka.


Potom, ako otec Lanca Strolla získal väčšinový podiel v tíme Force India, je nám všetkým jasné, že mladý Kanaďan poputuje do tohto tímu. „Je to otázka času," pripúšťa to aj Claire Williams, ktorá tvrdí, že práve Poliak Robert Kubica je prvým na zozname náhradníkov. Kedy to však bude môžeme iba špekulovať. Ocon aj Perez majú platné zmluvy do konca sezóny a je celkom možné, že dovtedy sa nič nezmení.

Martin Trenkler;18at-kubica-07.jpg

„S pribúdajúcim časom je stále dôležitejšie rozhodnutie ohľadom ďalšieho roka," vraví Kubica. „Možno sa mýlim, no myslím si, že v tíme Williams majú iné priority ako ja. Nechápem tiež, prečo ľudia moju budúcnosť stále spájajú s týmto tímom."

Niekde zazneli fámy o tom, že o Kubicu by mal záujem Helmut Marko v Toro Rosso. „Je to pre mňa novinka," smeje sa Poliak. „Od Dr Marka som o žiadnej takejto možnosti nepočul. Ak bude mať záujem, tak určite vie, kde ma nájde, aby mi to povedal."

Martin Trenkler;18at-sirotkin-01.jpg

„Stále mám zmluvu s Williamsom, no netuším čo všetko sa môže stať," pokračuje 33-ročný Poliak. „Vychádzajú z tohto faktu môžeme pokračovať spolu, no to neznamená, že to automaticky tak bude. Ak sa uvoľní jedno miesto vo Williamse, tak budem rád. To, či sa do neho posadím však nezáleží na mne."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri