Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Pilotov F1 čakajú posledné dva dni predsezónnych testov

Friday, 02. 03. 2012 - 20:22, Alexa Szafianová   

Pilotov F1 čakajú posledné dva dni predsezónnych testov

Po rannej spŕške červených vlajok sa poobedie o čosi viac upokojilo, mnohé tímy však potrápili technické problémy, čo sa výrazne podpísalo na počte zaznemananých kilometrov.  Monopost Toro Rosso čelilo problémom s motorom, ktorý musel byť nakoniec vymenený. „Samozrejme je to smola, že moje zimné testy sa skončili menej uspokojivým dňom," povedal Vergne. „Tím má však ďalšie dva dni testovania s Danielom a verím,  že dokážeme dohnať stratený čas. Dnešok však nebol celkom zbytočný. Získali sme niekoľko užitočných informácií. Teším sa už na moju prvú Veľkú cenu."

01354.jpg

 Najrýchlejším mužom poobedia a celkovo už druhého dňa posledných zimných testov v Barcelone sa stal Romain GROSJEAN na Lotuse: „Je skvelé zajazdiť najrýchlejší čas dňa. Na druhej strane je však ťažké povedať ako sme na tom voči iným tímom. Hlavným cieľom je dokončiť testovací program tohto týždňa. Každý pracuje veľmi tvrdo. Monopost po modifikáciách je na pocit rovnaký, je v poriadku. Mám rovnako dobrý pocit, aký som mal v Jereze. Môžem mu veriť, hrať sa s ním. Je to veľmi príjemné."

01355.jpg

Tímy McLarenRed Bull predstavia svoj konečný predsezónny vývoj v nasledujúcich dvoch dňoch testov. Lewis HAMILTON sa nebojí ničoho. Monopost McLarenu považuje za silný, silnejší ako bol minulý rok. „S množstvom paliva, s ktorým jazdíme, sme relatívne silný v porovnaní s ostatnými. Nehovorím však, že sme jednoznačne najrýchlejší. To sa dozvieme až v Melbourne. Citím však, že máme konkurencieschopné auto a budeme bojovať o stupne víťazov."

Dvojnásobný majster sveta Sebastian VETTEL očakáva, že bude mať jasnejšiu predstavu o RB8 po tom, čo Red Bull nastaví aktualizačný balíček do novej šasi pre jeho tímového kolegu Marka Webbera, ktorý zasadne do monopostu v sobotu. „Každý je tak trochu v rovnakej situácii. Zvyčajne posledné dni testovania sú dôležité, pretože vám dodajú nové poznatky a auto je bližšie k tej verzii, v ktorej budete pretekať na prvých pretekoch. Tak uvidíme či je to ozaj tak."

13647-en-espn.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri