Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Výbor SAMŠ - Ženy v motoršporte organizuje podujatia zamerané na šírenie informácii o motoršporte a na nábor detí, dievčat, mladých žien pre jednotlivé disciplíny SAMŠ

Tuesday, 04. 06. 2024 - 20:00, Public relations   

Výbor SAMŠ - Ženy v motoršporte organizuje podujatia zamerané na šírenie informácii o motoršporte a na nábor detí, dievčat, mladých žien pre jednotlivé disciplíny SAMŠ

Výbor SAMŠ - Ženy v motoršporte buď samostatne alebo v spolupráci s niektorými športovými komisiami už tretí rok organizuje podujatia zamerané na šírenie informácii o motoršporte a na nábor detí, dievčat, mladých žien pre jednotlivé disciplíny SAMŠ.

V sobotu 1.6. sa v parku pri Pancierovom vlaku vo Zvolene uskutočnilo podujatie pri príležitosti MDD a Autokrosová Akadémia bola jeho súčasťou. V priebehu dňa, od 9:00 do 16:00 sa pri organizátoroch zastavilo až 110 detí.

fb-img-1717327633582.jpg

Deti s výškou nad 120 cm sa previezli v tréningových buginách a tie menšie, ktoré musia ešte trošku podrásť aby dosiahli na pedále, vyskúšali sedadlo spolujazdca na džípe ktorý bol súčasťou vozového parku Autokrosovej Akadémie.

fb-img-1717327647373.jpg

Okrem dvoch tréningových bugín a džípu mohli deti a rodičia vidieť závodný špeciál Lei Mihályovej, Jakuba Tkáčika a Ford Fiesta ST Petra Mihályho. Aj napriek niekoľkým prestávkam kvôli dažďu, si všetci jazdy s radosťou užili.

20240601-102509.jpg

Veľmi nás teší záujem rodičov, ktorý nám nechali na seba kontakt a veríme, že s ďalšími sa uvidíme na ďalších podujatiach Autokrosovej Akadémie na autokrosovej trati v Môlči, kde si 16.6. môžu deti opäť vyskúšať svoje jazdecké zručnosti. Už tento víkend, 8. a 9. júna, ich budeme môcť zastihnúť v Môlči počas podujatia CEZ Autokros Môlča, kde vám radi poskytnú bližšie informácie. Na konci júna (29.6.) sa stretneme na Rally Prešov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri