Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Vizinovi sa štart do sezóny nevydaril

Friday, 29. 03. 2013 - 13:50, Zdenka Frývaldská   

Vizinovi sa štart do sezóny nevydaril

Maďarská posádka László Vizin - Gábor Zsiros si predstavovala svoj štart do sezóny trochu inak. Na Rally Islas Canarias im patrila až 27. priečka.

 

vizin2.jpg

16 bodov v Production Cup si na svoj účet pripísali na Rally Islas Canarias maďarský jazdec Vizin a jeho spolujazdec Zsiros, čím postúpili vo svojom hodnotení skupiny na 12., resp. 7. miesto. S pretekmi však spokojní neboli. Dôvodom boli už piatkové problémy s prevodovkou. "Keď som sa v prvý súťažný deň snažil preradiť z 5 do 4, tak sa mi podarilo zaradiť 2, čím som poškodil diferenciál. V zálohe sme mali sériovú prevodovku, no keďže sme chceli dokončiť preteky, museli sme ju použiť. Pri zrýchľovaní a spomaľovaní to pre nás znamenalo značnú stratu. Napriek tomu sme sa snažili ísť tak rýchlo, ako sa len dalo. Nemali sme už však šancu dohnať našich súperov, čo bola veľká škoda, no zároveň aj užitočná skúsenosť", povedal pre svoj blog maďarský jazdec.

vizin.jpg

Posádka by sa najbližšie mala predstaviť na Tour de Corse v polovici mája.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri