Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

VII. Rally Lubeník štartuje už tento piatok!

Wednesday, 24. 06. 2015 - 09:18, Zdenka Frývaldská   

VII. Rally Lubeník štartuje už tento piatok!

Do štartu VII. Rally Lubeník zostávajú posledné dni a hodiny! Program pre jazdcov i divákov začína už tento piatok.

Organizátori VII. Rally Lubeník vrcholia s prípravami svojej súťaže, na ktorú sa prihlásilo 67 posádok. Tretie podujatie Majstrovstiev Slovenska v rally láka na svoje trate v okolí obce Lubeník známe slovenské, české, poľské a maďarské dvojice, ktoré sa už v piatok podvečer predstavia na slávnostnom otvorení súťaže. Pozvanie na preteky prijal aj Ing. Mgr. Marian Kotleba, ktorý sa ako predseda Banskobystrického samosprávneho kraja podpísal na podpore Rally Lubeník. Medzi hosťami sa predstaví napríklad aj olympionička - reprezentantka Slovenska v biatlone, Martina Chrapánová. Zaujímavým oživením bude spevokol Nezábudka, ktorý na piatkovej rampe zaspieva slovenskú hymnu.

Tibor Szabosi;h7p5308-2.jpg

Súťažné posádky majú k dispozícii už aj časy administratívneho a technického preberania. Ako sme už viackrát spomínali, súťaž odštartuje v piatok o 19:00 hod. slávnostným predstavením posádok na rampe pred Prima Bowling. Prvá rýchlostná skúška Lubeník je na pláne v sobotu od 12:00 hod. a hneď po nej bude nasledovať aj RS 2 Ratková. Tieto dve skúšky si posádky zopakujú spolu trikrát a po treťom prejazde RS Ratková sa presunú do preskupenia a od 18:30 hod. na cieľovú rampu.

Tibor Szabosi;h7p5411-1.jpg

Na webstránke VII. Rally Lubeník sú k dispozícii odporúčané divácke miesta, ktoré by mali divákom zabezpečiť príjemné a zároveň bezpečné sledovanie pretekov. Organizátori zverejnili aj informácie o uzávierke trate na sobotu 27. júna:
- v úseku cesty LUBENÍK - TURČOK - ŽELEZNÍK - SIRK v čase 11:00 - 13:15, 13:20 - 15:30, 15:40 - 17:40 hod.
- v úseku cesty ČERVEŇANY - PLOSKÉ - RATKOVÁ - odb. BRÁDNO v čase 11:20 - 13:35, 13:40 - 15:40, 16:00 - 18:00 hod.

Zástupcov médií upozorňujeme na uzávierku akreditácií, ktorá je stanovená na piatok 26. júna. Akreditačné pravidlá i formulár sú zverejnené na oficiálnej stránke organizátora.

Tlačové stredisko VII. Rally Lubeník



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri