Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Video z online chatu so Sébastienom Loebom (v angličtine)

Friday, 27. 01. 2012 - 15:16, Katarína Ďurecová   

Video z online chatu so Sébastienom Loebom (v angličtine)

Ako sme vás pred nedávnom informovali, Sébastien Loeb sa spolu so svojím spolujazdcom Danielom Elenom zúčasrnil  takmer hodinového online videochatu, ktorý pripravila televízna stanica RTL v spolupráci s Citroenom. Interview bolo prenášané online na facebooku a Loeb a Elena v ňom odpovedali na rôzne otázky svojich fanúšikov, ktoré im boli kladené aj cez facebook. Celé interview bolo vedené vo francúžtine a zároveň simultánne prekladané do angličtiny.

Ak viete po anglicky, môžete si pozrieť záznam z takmer hodinového videochatu, v ktorom Sébastien Loeb a Daniel Elena uvoľnene hovoria napríklad o tom, kde sa prvýkrát spoznali, ako a kde sa dohodli na svojej spolupráci, o vzťahu k Sébastienovi Ogierovi a Julienovi Ingrassiovi, o cieľoch v tejto sezóne a v budúcnosti, či o tom, čo plánujú po skončení  kariéry v rally. Video prehráte po kliknutí na fotografiu:

Marián Bazala;ms-bulharsko-1024.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri